john wick 4
Saved Read later
Deel dit bericht

Keanu Reeves in bikkelharde John Wick 4 (eerste trailer)

We hebben er vier jaar op moeten wachten, maar het is eindelijk zover; John Wick 4 is in aantocht. Deze keiharde actiefilm zal niet onderdoen voor de vorige drie delen. In John Wick 4 zien we veel oude bekenden, maar ook nieuwe gezichten zijn te zien. In dit artikel hebben we de namen van de cast, de releasedatum, en een bikkelharde trailer voor je.

Het vervolg op John Wick: Chapter 3

Wie John Wick: Chapter 3 – Parabellum heeft gezien weet dat de film eindigde op het moment dat John Wick werd verraden door Winston. Hij viel van het dak, maar wist de val te overleven, waarna hij heimelijk werd gered, en naar The Bowery King (Laurence Fishburne) werd gebracht. Zwaargewond, maar in leven. Hier eindigde de laatste John Wick film. We konden dus al vermoeden dat er een vervolg aan zat te komen.

Dat vervol is er nu dus, na vier jaar, van gekomen. In deel 4 sluiten John Wick en The Bowery Kind een deal. De twee partijen gaan het opnemen tegen de High Table, de organisatie die boven alle criminele netwerken staan, en hun tentakels ook in het bovengrondse leven heeft. Deze organisatie kostte Wick bijna zijn leven, dus zweert hij wraak. Dat neemt hij uiteraard zoals alleen John Wick dat kan, keihard en razendsnel.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Cast, releasedatum en trailer

John Wick 4 belooft wederom een actiespektakel te worden die zijn weerga niet kent. Laurence Fishburne, Ian McShane en Lance Reddick keren weer terug, maar er zijn ook nieuwe gezichten te zien. Acteurs Donnie Yen, Hiroyuki Sanada en martial-arts stuntman Scott Adkins zullen zorgen voor spectaculaire scenes. We hebben hoge verwachtingen van John Wick 4, want over de vorige delen wordt nog steeds nagepraat.

John Wick 4 komt op 24 maart 2023 in de bioscopen. We kunnen nog niet veel zeggen over het plot van de film, want de trailer geeft nog niet veel geheimen van de film prijs, maar we zien Keanu Reeves en Donnie Yen elkaar met een geweer en zwaard te lijf gaan, dus dat belooft veel goeds. We moeten het voorlopig doen met deze trailer, dus check hem en zet 24 maart volgend jaar in je kalender. Enjoy!

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.