De 6 voordelen van GPS horloges van kinderen 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De 6 voordelen van GPS horloges van kinderen

Pieker jij al snel als je kind de deur uit is? Dan is een GPS horloge voor kinderen de oplossing! Hiermee kun je jezelf geruststellen, en kan je kind lekker buiten spelen. Meer weten over GPS horloges voor kinderen? Hier geven we je de 6 grootste voordelen!

#1 Je weet altijd waar je kind is

Het grootste voordeel van een GPS horloge kind is uiteraard dat je altijd weet waar je kind uithangt. Dit scheelt een hoop stress voor veel ouders. Als je zoon of dochter niet op tijd thuis is, spelen zich er namelijk al snel doemscenario’s in je hoofd af. Met de app op je telefoon zie je binnen een mum van tijd waar je kind is.

Deze geruststelling is prettig voor jou en je kind. Door de GPS-functie kun je je kind lekker veel buiten laten spelen zonder te veel kopzorgen. Je kind zal genieten van de extra vrijheid, en jij hoeft niet piekerend door het huis te ijsberen!

#2 Bellen en gebeld worden

Voor kinderen die nog net iets te jong zijn voor een mobiele telefoon, is deze functie een enorme uitkomst. Je kunt je zoon of dochter makkelijk laten weten dat het eten klaar staat, of dat het tijd is om thuis te komen. Ook je kind kan gemakkelijk contact met jou opnemen. Je nummer sla je op in het horloge, dus het is een kwestie van op een knopje drukken. Er kunnen tot 10 nummers opgeslagen worden.

Bekijk ook:
Top 5 robotstofzuigers met dweilfunctie

Een GPS horloge voor kinderen kan met prepaid worden opgeladen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over maandelijkse abonnementskosten. Als je de belfunctie niet gebruikt, raak je er geen geld aan kwijt.

#3 SOS-knop

In noodgevallen wil je dat je kind zo snel mogelijk hulp kan inschakelen. Daarom heeft een GPS horloge voor kinderen een SOS-knop. Daarmee krijg je meteen een melding met de locatie van je kind, en kun je zo snel mogelijk contact opnemen. In het ergste geval kun je op deze manier ook de politie zo snel mogelijk inschakelen.

#4 Instelbare alarmen

Heeft jouw zoon of dochter wel eens de neiging om te laat thuis te komen, omdat ze niet doorhadden hoe laat het was? Een instelbaar alarm kan dit voorkomen. Je kunt tot wel 3 alarmen instellen per dag. Er zijn geen smoesjes meer voor te laat komen!

#5 Werkt in heel Europa

Ook op vakantie hoef je je geen zorgen te maken over de locatie van je kind. Omdat een GPS horloge voor kinderen verbonden is aan het telefoonnetwerk, werken alle functies van de telefoon binnen heel Europa. Zo kun je je kind zorgeloos meenemen naar een drukke stad, of vrij laten spelen op de camping.

Bekijk ook:
Ervaar het gemak van draadloze toegang met de Nuki Smart Lock 4.0 Pro

#6 Ze zijn ontzettend leuk!

GPS horloges voor kinderen komen in verschillende modellen en kleuren. Of je kind nou een stoer horloge wilt of liever iets speels – de keuze is enorm. Het dragen van het horloge zal dus geen straf zijn voor je zoon of dochter. Het is zelfs leuk om cadeau te geven!

Een GPS horloge voor kinderen is waterdicht, en kan dus altijd gedragen worden. Door de rubberen banden is het ook ontzettend stevig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een horloge dat binnen de kortste keren kapot is!

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.