Beau is afraid
Saved Read later
Deel dit bericht

(Trailer) Joaquin Phoenix schittert in psychologisch meesterwerk ‘Beau is afraid’.

Toen Joaquin Phoenix een de meesterlijke rol van ‘Joker’ op het witte doek had gebracht, wisten we dat hij de perfecte acteur is voor films met een psychologische twist. In ‘Beau is afraid’ onderstreept hij dit nogmaals door een geniale prestatie neer te zetten. Wij namen een blik op dit nieuwe meesterwerk, en hebben uiteraard de trailer bijgevoegd.

Joaquin Phoenix schittert in nieuw meesterwerk

In de cultfilm ‘Joker’ wist Joaquin Phoenix een fenomenale prestatie neer te zetten, maar in ‘Beau is Afraid’ weet hij wederom een meesterlijk stukje werk te presenteren. De film draait om Beau, een man die op zoek is naar zijn moeder. Hij krijgt tijdens deze zoektocht flashbacks over gebeurtenissen uit zijn leven, wat het voor de kijker een beetje vaag maakt, maar het is de moeite waard om op te letten.

Want de twist en de diepere betekenis van de film maakt het allemaal goed. Dan begrijp je waarom hij de persoon is die hij vandaag de dag is, waarom je zijn jeugdliefde te zien krijgt, en hoe het kan dat hij werd aangereden door een bestelbus. Dit psychologische meesterwerk kan alleen maar door een acteur als Joaquin Phoenix worden neergezet, iets wat hij op weergaloze wijze doet.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Trailer en releasedatum Beau is Afraid

Naast Joaquin Phoenix spelen nog meer getalenteerde talenten in deze nieuwe film. Denk hierbij aan Stephen McKinley Henderson, Parker Posey, en Hayley Squires. Dit zijn niet de minste namen, dus we kunnen ons verheugen op een psychologisch juweeltje dat ons op sommige momenten doet denken aan ‘Joker’, maar toch een compleet andere film is. We hebben de releasedatum en de eerste trailer ook te pakken.

Joaquin moest een fysieke transformatie ondergaan voor deze film. In ‘Joker’ was hij vel over been, maar dat is in ‘Beau is Afraid’ wel anders. Hij moest flink wat kilo’s aankomen voor de rol, maar dat heeft hij ervoor over. De film is in april 2023 in de bioscopen te zien, en we verwachten dat er in de tussentijd nog een trailer wordt gereleased. Tot die tijd moeten we het doen met de onderstaande teaser, en die belooft al veel goeds.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.