Joker
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerste beeld van Joaquin Phoenix gedeeld in Joker: Folie à Deux

Het psychologische meesterwerk op het witte doek, Joker, werd door het publiek met gejuich ontvangen. De hoofdrol werd op geniale wijze vertolkt door acteur Joaquin Phoenix, maar daar blijft het niet bij; er komt een sequel. Regisseur Todd Phillips heeft een veelzeggende Instagram-post geplaatst waarop we Joaquin Phoenix als Arthur Fleck zien. Wij doken even in Joker: Folie à Deux.

Joker: Folie à Deux

Joker: Folie à Deux is een vervolg, maar krijgt een tintje dat nog theatraler is. We kunnen ons de onsterfelijke ‘trap scène’ nog goed herinneren, dus dat zal de reden zijn waarom dit vervolg een musical gaat worden. De geruchtenmolen draait op volle toeren, want naar verluidt zal niemand minder dan zangeres Lady Gaga de rol van Harley Quinn op zich gaan nemen.

Verder zullen er hoogstwaarschijnlijk twee hoofdpersonages komen, maar verdere details zijn hier niet over bekend. Folie à Deux betekent ‘waanzin voor twee’, dus het is mogelijk dat hiermee Joker en Harley Quinn worden bedoeld, maar het kan ook zijn dat we een kijkje krijgen in de gespleten persoonlijkheid van Arthur Fleck. Om je alvast warm te maken delen we de trailer van het eerste deel nog eens.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Releasedatum en eerste beeld

Joker: Folie à Deux zal op 4 oktober 2024 in de bioscopen te zien zijn. Dat is precies vijf jaar na de verschijning van het eerste deel. Regisseur Todd Phillips deelde een eerste beeld van deze sequel op Instagram. Op dit beeld zien we Arthur Fleck die een scheerbeurt krijgt terwijl hij ligt vastgebonden. Zijn lichaam zit onder de littekens en bulten. In de caption staat te lezen: ‘Day 1. Our boy. #Joker’ wat suggereert dat dit om een eerste scène gaat.

We moeten dus nog even wachten op het vervolg van Joker, maar er zullen ongetwijfeld sneak-peaks en teaser trailers volgen waarin we beelden van Joker: Folie à Deux te zien gaan krijgen. Als dit het geval is dan zullen we hier uiteraard meteen aandacht aan besteden, dus hou de website in de gaten. Check hieronder het eerste gedeelde beeld van de sequel, wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het eind 2024 is.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.