Indiana Jones
Saved Read later
Deel dit bericht

Indiana Jones and the Dial of Destiny: trailer en releasedatum

Het langverwachte vijfde deel van de Indiana Jones franchise is in aantocht. Aankomende zomer kunnen we genieten van ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’. Productiemaatschappij Lucasfilm is een promotiecampagne rondom de film gestart, en is ervan overtuigd dat dit een kaskraker gaat worden. Wij zijn avontuurlijk ingesteld en namen dit nieuws graag onder een vergrootglas.

Harrison Ford als Indiana Jones

In het vijfde deel van de Indiana Jones franchise kruipt Harrison Ford wederom in de huid van de wereldberoemde archeoloog, die de gevaren rondom schatzoeken niet uit de weg gaat. De 80-jarige acteur heeft deze filmrol ruim 40 jaar mogen vervullen, en heeft laten weten dat dit de laatste keer zal zijn dat hij in de huid kruipt van Indiana Jones. Ondanks zijn hoge leeftijd heeft hij volgens Lucasfilm wederom een fenomenale prestatie neergezet.

In Indiana Jones and the Dial of Destiny zit de archeoloog middenin de ruimterace tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie. Jones krijgt weer te maken met wetenschappers die een nazistische achtergrond hebben, die de maanlanding als dekmantel gebruiken voor slechte intenties. Hij doet er alles aan om dit aan het licht te brengen, geholpen door zijn oude vriend Sallah en zijn peetdochter Helena.

Trailer en releasedatum Indiana Jones and the Dial of Destiny

De regie is in handen James Mangold, die onder andere ook verantwoordelijk is voor Walk the Line en binnenkort een Star Wars-film gaat regisseren. Het is de eerste Indiana Jones-film waar de legendarische Steven Spielberg niet bij betrokken is. Naast Harrison Ford is Antonio Banderas en Mads Mikkelsen in de film te zien. Laatstgenoemde kennen we van de Fantastic Beasts franchiese.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Indiana Jones and the Dial of Destiny gaat op 28 juni wereldwijd in première en wordt door critici als veelbelovend omschreven. Of dit avontuur van Indiana Jones net zo legendarisch gaat worden als de voorgaande films, moet uiteraard nog blijken. We moeten er nog even op wachten, maar we hebben de trailer van de film alvast hieronder voor jullie geplaatst.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.