Haunted Mansion
Saved Read later
Deel dit bericht

The Haunted Mansion: Disney dropt gruwelijke trailer en releasedatum

Disney heeft de trailer en de releasedatum van The Haunted Mansion gepresenteerd. Deze bovennatuurlijke horror-komedie is een remake van de film uit 2003 en heeft een indrukwekkende sterrencast. Dit stukje vermaakt is voor jong en oud, en belooft een gruwelijk spektakel te worden waar je kippenvel van krijgt. Wij houden wel van een horrorfilm met een glimlach, dus namen we de film even onder de loep.

The Haunted Mansion 2023

The Haunted Mansion is gebaseerd op de populaire attractie in Disneyland. In 2003 speelde acteur Eddie Murphy een geniale rol in de gelijknamige film, maar er is nu een remake gemaakt die een sterrencast heeft die minstens zo geniaal is. De regie is in handen van Justin Simien, die een creatieve twist aan het verhaal heeft weten te geven. De basis van het verhaal uit 2003 blijft hetzelfde, maar is op een frisse manier opgezet.

In het verhaal gaat de alleenstaande moeder Gabbie (Rosario Dawson) wonen in haar nieuwe huis, maar ze ontdekt al snel dat de oude villa bezeten is. Ze huurt hierop helderziende Madame Leota (Jamie Lee Curtis), Priester Kent (Owen Wilson), en historicus Bruce (Danny DeVito) in om de kwade entiteit uit het huis te verjagen. Dit levert door uitmuntende acteerprestaties een spectaculaire film op.

Trailer en releasedatum

We zien Madame Leota Wederom als een hoofd in een kristallen bol verschijnen, dit is zo omdat ze in de attractie in Disney World ook zo verschijnt. The Haunted Mansion zou in de eerste instantie op 10 maart 2023 verschijnen, maar door omstandigheden is de releasedatum verplaatst naar 28 juli 2023. De film zal dan wereldwijd in de bioscopen te zien zijn.

Bekijk ook:
Dit bizarre bedrag is de inhoud van een Emmy Awards goodiebag waard

Wie de eerste film uit 2003 heeft gezien weet een beetje wat er valt te verwachten. Het is absoluut de moeite waard om deze remake te kijken, want de special effects, die voornamelijk met computertechnieken zijn gemaakt, mogen gerust kunstig worden genoemd. Het is dus nog even wachten op de film, daarom hebben we de eerste trailer van deze horror-komedie voor jullie klaargezet.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.