netflix
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze drie griezelige films op Netflix houden je het hele weekend wakker

Het weekend staat weer voor de deur, en dan is het heerlijk om languit op de bank Netflix te kijken. Lekker een serie bingewatchen, of een ijzingwekkende film bekijken. De streamingdienst heeft een aantal films in de lijst staan waarvan je op het puntje van je stoel gaat zitten. De onderstaande drie horrorfilms zorgen ervoor dat de stilte in huis angstwekkend wordt.

IJzingwekkende films op Netflix

Trek je huispak maar vast aan, en grijp een bak popcorn om de sfeer te verhogen, want Netflix heeft een aantal films in het assortiment waarvan je nekharen overeind gaan staan. Deze onheilspellende films laten je achter met het gevoel dat je niet alleen bent. Ze zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk het lichtknopje in het toilet aan wil klikken, en ze bezorgen je slapeloze nachten.

De onderstaande horrorfilms op Netflix zijn dus zeker de moeite waard om te kijken. Met een sterrencast kan er maar weinig mis gaan, want er spelen een aantal topacteurs in. Je hoeft dus niet verder te zoeken naar materiaal voor een filmavondje, want wij hebben de beste films al gevonden. Om je alvast in de stemming te brengen hebben we de trailers van deze films op een rijtje gezet.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

horrorfilms netflix weekend

The Silence

In The Silence is elk geluidje levensgevaarlijk. Een groep grotonderzoekers opent per ongeluk een ruimte waarin moordlustige wezens wonen, die ontsnappen en een apocalyps veroorzaken. Ze zijn blind, maar hebben uitstekende oren. Bij elk geluidje vallen ze aan, dus moet een familie muisstil en in complete isolatie leven. Maar deze wezens zijn niet het enige gevaar.

A Quiet Place

In A Quiet Place draait het ook om een moorddadig wezen dat alles verslindt wat op zijn pad komt, alleen kan een familie niet zien wat het is. Ze moeten in totale stilte leven, want elk geluidje kan de dood betekenen. Tot overmaat van ramp is de vrouw in dit verhaal zwanger en moet bevallen terwijl het wezen vlakbij op de loer ligt. Deze film is ijzingwekkend spannend.

Blood Red Sky

In Blood Red Sky gaat een vrouw met een mysterieuze ziekte met het vliegtuig naar de Verenigde Staten om behandeld te worden. Boven de Atlantische Oceaan wordt het vliegtuig gekaapt door terroristen, waarna het niet alleen een gevecht tegen de criminelen wordt, maar ook tegen de tijd, want door de ziekte wordt het bloed van de vrouw aangetast. Dus pak wat te drinken en een bak popcorn, want deze films zijn een avond Netflix meer dan waard.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.