nieuwe twilight film
nicolas genin/ commons wikipedia
Saved Read later
Deel dit bericht

Gerucht: nieuwe Twilight film in aantocht

Volgens Giant Freakin Robot gaat het gerucht dat er mogelijk een nieuwe Twilight film gaat komen. Er zou gekeken worden of Kristen Stewart en Robert Pattinson hiervoor zouden kunnen terugkeren. Maar hoe staan de voormalige Twilight acteur en actrice hierin?

Nieuwe Twilight film

De populariteit van de Twilight saga is nog lang niet voorbij. Vorige maand stond Twilight nog op plek 8 van meest populaire films wereldwijd op Netflix, en dat terwijl de film al 13 jaar oud is. Er is dus zeker nog wel potentie voor deze serie. De vraag is echter hoe zo'n nieuwe film eruit zou komen te zien aangezien Twilight het verhaal zo goed als afgesloten heeft.

Kristen Steward in nieuwe Twilight film

Kristen Steward, bekend als Bella in Twilight, heeft een carrièreboost gekregen dankzij de saga. Tegenwoordig mag zij zelfs in films zoals de Charlie's Angels Reboot spelen. Met Kristen Steward in de hoofdrol heeft de Twilight saga miljoenen dollars weten te maken. De laatste film, Breaking Dawn part 2, wist wereldwijd zelfs meer dan 800 miljoen dollar binnen te halen. Het is nog niet bekend hoe Kristen Steward erover zou denken om terug te keren naar de franchise gezien het nog maar om een gerucht gaat, en zij nog niet officieel gevraagd is voor een dergelijke film.

Robert Pattinson in nieuwe Twilight film

Met Robert Pattinson zou het een heel ander verhaal zijn. We kennen Robert Pattinson niet alleen als Edward Cullen, maar ook vooral als Cedric Diggory uit Harry Potter. De acteur heeft al vaker laten weten dat hij zijn rol in Twilight helemaal niks vond. Sindsdien heeft hij zich ook zoveel mogelijk proberen te distantiëren van de franchise. Toch zou hij er volgens geruchten nog wel over nadenken als er genoeg geld geboden wordt.

Robert Pattinson zou tijdens het filmen van Twilight bijna ontslagen zijn. De makers van de film vonden dat hij alles te serieus nam. Hij moest het tegenovergestelde doen van wat hij op dat moment deed, of hij zou diezelfde dag nog ontslagen worden. De acteur heeft tijdens interviews duidelijk laten weten dat hij geen fan is van de boeken, de auteur en ook niet de films. Daarnaast snapt hij ook niet waarom er zulke die-hard Twilight fans bestaan.

Bekijk ook:
Trailer: The Batman met Robert Pattinson

Eisen Robert Pattinson

Mocht hij er voor kiezen om wel mee te doen aan een eventueel nieuwe film, dan zal hij veel geld moeten zien om het te overwegen. Voor de laatste twee Twilight films vroeg Robert Pattinson $25 miljoen voorschot, en 7,5% op de bruto-inkomsten. In totaal kreeg hij een bedrag van $41 miljoen voor beide delen van de laatste twee films. We vragen ons dan ook af hoeveel er dit keer beloofd zou moeten worden om Robert Pattinson alsnog te laten overwegen om terug te keren naar de franchise.

Nieuw Twilight verhaal

Stephanie Meijer, de schrijfster van de Twilight boeken, heeft in 2020 een nieuw boek uitgebracht met de naam Midnight Sun. In principe lezen we hier het Twilight verhaal opnieuw, maar dan door de ogen van Edward Cullen. Het zou dan ook niet raar zijn om te bedenken dat dit misschien is waar de nieuwe film ook over zal gaan. Hoe ze de acteurs dan weer zo jong zouden laten lijken is natuurlijke wel een mysterie, want er is een hoop veranderd in 13 jaar. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er alweer een nieuw boek uitgegeven is tegen de tijd dat er echt plannen gemaakt worden om contact op te nemen met Robert Pattinson en Kristen Stewart. Voorlopig moeten we het nog maar afwachten.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.