in ,

sadsad

Twilight acteur dood aangetroffen in appartement met vriendin

De doodoorzaak wordt nog onderzocht

Gregory tyree boyce
© Instagram Gregory Tyree Boyce

De film Twilight heeft veel tongen doen spreken, en niet altijd op de positieve manier. Toch staan we vandaag even stil bij het leven van één van de acteurs. Gregory Tyree Boyce, de acteur die Tyler Crowley speelde, werd vorige week dood gevonden in een appartement in Las Vegas. Zijn vriendin werd ook dood aangetroffen. Een familielid heeft de ontdekking gedaan.

Twilight

De rol die hij speelde was niet heel bekend, maar heeft er wel voor gezorgd dat Bella (Kristen Stewart) er achterkwam dat Edward (Robert Pattinson) niet helemaal normaal was. In de film slipt Tyler met zijn auto en rijdt hij Bella bijna aan. Edward brengt dan de auto tot stilstand met één arm.

IMDB Gregory Tyree Boyce

Volgens zijn IMDB-pagina heeft hij niet veel succes meer gehad na Twilight. In 2018 was hij nog te zien in een korte film genaamd Apocalypse. Afgelopen december werd de acteur dertig, en keek hij op een positieve manier naar het leven. De doodoorzaak van het stel wordt nog onderzocht. Gregory heeft een tienjarige dochter, en zijn vriendin heeft een jonge zoon.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ajax seizoenkaarten

Ajax geeft seizoenkaarthouders geld terug bij wedstrijden zonder publiek

Lingerie Fighting Championship