Gregory tyree boyce

Twilight acteur dood aangetroffen in appartement met vriendin

0 Shares

De film Twilight heeft veel tongen doen spreken, en niet altijd op de positieve manier. Toch staan we vandaag even stil bij het leven van één van de acteurs. Gregory Tyree Boyce, de acteur die Tyler Crowley speelde, werd vorige week dood gevonden in een appartement in Las Vegas. Zijn vriendin werd ook dood aangetroffen. Een familielid heeft de ontdekking gedaan.

Twilight

De rol die hij speelde was niet heel bekend, maar heeft er wel voor gezorgd dat Bella (Kristen Stewart) er achterkwam dat Edward (Robert Pattinson) niet helemaal normaal was. In de film slipt Tyler met zijn auto en rijdt hij Bella bijna aan. Edward brengt dan de auto tot stilstand met één arm.

IMDB Gregory Tyree Boyce

Volgens zijn IMDB-pagina heeft hij niet veel succes meer gehad na Twilight. In 2018 was hij nog te zien in een korte film genaamd Apocalypse. Afgelopen december werd de acteur dertig, en keek hij op een positieve manier naar het leven. De doodoorzaak van het stel wordt nog onderzocht. Gregory heeft een tienjarige dochter, en zijn vriendin heeft een jonge zoon.

Bekijk ook:
In deze riante woning gaan Anouk en Dominique wonen (video)

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

286
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.