Eerste trailer van Pixar film Luca 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerste trailer van Pixar film Luca

Pixar fans opgelet! De animatiestudio komt namelijk weer met een nieuwe film. Bekijk hier de trailer!

De nieuwe Pixar film gaat “Luca” heten en wordt dit jaar in juni uitgegeven. Luca speelt zich af in de Italiaanse Riviera en draait om de twee tieners Luca en zijn beste vriend Alberto. De jongens zoeken het avontuur op in een pittoresk stadje aan zee, maar dit is niet zonder gevaar. Ze zijn namelijk zeemonsters. En daar zijn ze op het vaste land geen fan van. Gelukkig zien ze er als normale mensen uit, zolang ze maar het contact met water vermijden. Hierdoor raken ze al gauw bevriend met de inwoners voor het stadje. Maar, kunnen ze hun identiteit met succes geheim houden of ontdekken hun nieuwe vrienden wie ze werkelijk zijn? Klinkt spannend toch!

Luca cast

De stem van Luca wordt ingesproken door de acteur Jacob Tremblay (Room, Wonder) en acteur Jack Dylan Grazer (It, Shazam) is verantwoordelijk voor de stem van Alberto. Daarnaast zijn ook de stemmen van Maya Rudolph, Jim Gaffigan en Emma Berman in de Pixar film te horen.

Bekijk ook:
Het gezicht van Trending.nl worden? Dit is je kans!

De film wordt geregisseerd door Enrico Casarosa, die ook betrokken was bij de Pixar films Incredibles 2, Up en Coco. Casarosa ontving tevens een Oscarnominatie voor zijn korte animatiefilm La Luna. Het script is geschreven door Jesse Andrews en Mike Jones.

Fun fact: Luca wordt de vierentwintigste film van de studio Pixar. Toy Story 4 was hiervoor de laatste film die Pixar uitbracht, de film over Woody en zijn vrienden kwam in 2019 uit.

Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.