Eerste trailer van Pixar film Luca

0 Shares

Pixar fans opgelet! De animatiestudio komt namelijk weer met een nieuwe film. Bekijk hier de trailer!

De nieuwe Pixar film gaat “Luca” heten en wordt dit jaar in juni uitgegeven. Luca speelt zich af in de Italiaanse Riviera en draait om de twee tieners Luca en zijn beste vriend Alberto. De jongens zoeken het avontuur op in een pittoresk stadje aan zee, maar dit is niet zonder gevaar. Ze zijn namelijk zeemonsters. En daar zijn ze op het vaste land geen fan van. Gelukkig zien ze er als normale mensen uit, zolang ze maar het contact met water vermijden. Hierdoor raken ze al gauw bevriend met de inwoners voor het stadje. Maar, kunnen ze hun identiteit met succes geheim houden of ontdekken hun nieuwe vrienden wie ze werkelijk zijn? Klinkt spannend toch!

Luca cast

De stem van Luca wordt ingesproken door de acteur Jacob Tremblay (Room, Wonder) en acteur Jack Dylan Grazer (It, Shazam) is verantwoordelijk voor de stem van Alberto. Daarnaast zijn ook de stemmen van Maya Rudolph, Jim Gaffigan en Emma Berman in de Pixar film te horen.

De film wordt geregisseerd door Enrico Casarosa, die ook betrokken was bij de Pixar films Incredibles 2, Up en Coco. Casarosa ontving tevens een Oscarnominatie voor zijn korte animatiefilm La Luna. Het script is geschreven door Jesse Andrews en Mike Jones.

Fun fact: Luca wordt de vierentwintigste film van de studio Pixar. Toy Story 4 was hiervoor de laatste film die Pixar uitbracht, de film over Woody en zijn vrienden kwam in 2019 uit.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

177
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.