sleepers

(Video) Eerste beelden keiharde Videoland-serie Sleepers

0 Shares

Crime-series in Nederland worden steeds bloedstollender. We konden tijdens Mocro-maffia al op het puntje van onze stoel zitten, maar Videoland komt nu met een serie dat naar verluid nog beklemmender is. De streamingdienst heeft de eerste beelden online gezet. Wij namen even een kijkje naar Sleepers, de nieuwe crimeserie op Videoland.

Videoland komt met keiharde crime-serie

De serie gaat over corrupte agenten die op jonge leeftijd door de top van de onderwereld naar de politieschool worden gestuurd om te kunnen infiltreren. Deze infiltranten worden sleepers genoemd. In dit verhaal volgen we het levenspad van Martin, een sleeper die op jonge leeftijd op de politieschool infiltreerde en later trouwt met een rechercheur van interne zaken. Het gaat mis wanneer Henk, zijn criminele surrogaatvader komt te overlijden.

Henk was namelijk de crimineel die sinds het begin van de vorige eeuw infiltranten naar de politieschool stuurde. Na zijn dood staat er een groep nietsontziende criminelen op die vechten om zijn plaats. Martin wordt meegezogen in deze machtsstrijd. Ondertussen moet hij zijn masker tegenover zijn vrouw omhoog zien te houden, en zijn beste vrienden behoeden om meegezogen te worden in een draaikolk van geweld.

Trailer en releasedatum Sleepers

Martin wordt gespeeld door Robert de Hoog, de acteur die we eerder in de Mocro-Maffia reeks konden zien. Verder zien we zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en Dwight Martin (Julmar Simons) voorbijkomen. De inspiratie van het verhoor komt voort uit het gerucht dat criminelen familieleden en vrienden naar de politieschool sturen om te infiltreren zodat ze informatie aan een criminele organisatie door kunnen geven.

Bekijk ook:
(Trailer) John Wick Chapter 4: deze film gaat de vorige films overtreffen

Sleeper is een zesdelige serie dat vanaf 8 december op Videoland is te zien. Er is al een tweede seizoen in de maak, dus dat belooft wat. We kunnen een bloedstollende en zenuwslopende serie verwachten die niet onder zal doen voor Mocro-Maffia, aldus de makers van de serie. Wij hebben dus hoge verwachtingen. Om jullie alvast warm te maken hebben we de eerste trailer van Sleepers alvast klaargezet.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

206
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.