Jurassic World
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is de beestachtige trailer van Jurassic World: Dominion

We kunnen geen genoeg krijgen van Jurassic Park. De filmreeks waarin uitgestorven dinosaurussen tot leven worden gewekt, waarna ze alles opvreten wat op hun pad komt. In de nieuwste film, Jurassic World: Dominion, kunnen we weer rekenen op een prehistorisch avontuur. De wereld moet worden namelijk wederom worden gered van vraatzuchtige dino’s.

Jurassic Park: Dominion

In deze nieuwe trailer zien we gezichten samenkomen die we ook tegen deze enorme wezens zagen strijden in de Jurassic-Park-trilogie. In deze film proberen ze wederom om de wereld te redden van de tot leven gewekte dinosaurussen. Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Chris Pratt en Lara Dern zien we allemaal terug in deze nieuwe film. In dit verhaal worstelen mensen nog steeds om zij aan zij met dinosaurussen te leven, maar dat is moeilijker dan gedacht.

Als de prehistorische veelvraten de beschaving van de mensen binnen weten te dringen dan is er een levensbedreigend probleem. Gelukkig nemen de bekende dinosaurus-experts wederom de taak op zich om de wereld te redden van de ondergang. De bekende gezichten in de film geven deze nieuwste Jurassic-film een nostalgisch tintje. De originele cast van de film weet opnieuw spectaculaire actiescènes neer te zetten, waardoor je op het puntje van je stoel zit.

Trailer Jurassic Park: Dominion

Universal Pictures heeft waarschijnlijk weer een hit te pakken met deze nieuwe Jurassic-film. Het spectaculaire avontuur is groots, adembenemend en is gefilmd op diverse mooie locaties over de hele wereld. Er worden halsbrekende toeren uitgehaald, en er komen nieuwe soorten dinosaurussen in voor. De film is geregisseerd door Colin Trevorrow, die Jurassic World uit 2015 naar een wereldwijde box-office van 1,7 miljard dollar wist te leiden.

De hele franchise is inmiddels naar een omzet van 5 miljard dollar gepusht. Dat gaat met deze nieuwste film ongetwijfeld veel meer worden. Jurassic World: Dominion is vanaf 9 juni in de Nederlandse bioscopen te zien, we zullen er dus nog even op moeten wachten. Tot die tijd kunnen we door de onderstaande trailer alvast proeven van het actie-avontuur dat de film ons te bieden heeft.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.