4 leuke Marvel feitjes: behind the scenes 12
Saved Read later
Deel dit bericht

4 leuke Marvel feitjes: behind the scenes

De Marvel films zijn al een aantal jaar razend populair. Fans proberen zoveel mogelijk te ontdekken over de films. Zo gebeuren er veel interessante dingen achter de schermen. Ons contact bij het internationale filmplatform LATENIGHTSTREAMING licht een tipje van de sluier op en deelt 4 leuke Marvel feitjes met ons.

Incredible Hulk al jarenlang betrokken bij Marvel-producties

Superheld liefhebbers kunnen al decennialang genieten van de Hulk. Van 1978 tot 1982 werd namelijk de Incredible Hulk serie uitgezonden op televisie. De Hulk werd gespeeld door de bodybuilder Lou Ferrigno, die groen geverfd de rol van antiheld op zich neemt. Veel mensen weten niet dat deze originele hulk nog vele jaren betrokken is gebleven bij de Marvel-producties. 

Zo sprak Lou de stem in van de Hulk uit The Avengers (2012) en de films die hier op volgden. Sinds de derde Thor film, waarin het personage van de Hulk een kleine update kreeg, veranderde de stemacteur. Sinds deze tijd wordt het personage ingesproken door Mark Ruffalo.

Fanbijdrage in Thor: Ragnarok 

De stijl van de films uit de Thor-reeks veranderde compleet met het derde deel. De focus lag vanaf daar voornamelijk op humor. Zo valt in de eerste trailer te zien hoe Thor het gevecht aan moet gaan met zijn vriend de Hulk in een gevechtsarena. Thor reageert op de situatie door te roepen dat hij zich geen zorgen maakt, omdat hij tegenover een vriend van het werk staat. Deze grap is afkomstig van een fan die de set mocht bezoeken via het Make-A-Wish programma. Hij vertelde Chris Hemsworth, de acteur die Thor speelt, over zijn idee. Chris vond de grap zo leuk dat deze in de film is beland.

Improvisatie in Iron Man (2008)

De eerste Iron Man film, die in 2008 uitkwam, werd geprezen vanwege de vermakelijke dialogen, charismatische personages en het goede verhaal. Iron Man was het startsein voor de Marvel Cinematic Universe en speelde dus een zeer belangrijke rol. Het komt voor velen dan ook als een verrassing dat er geen compleet script voorhanden was voor deze film en dat deze voor een groot gedeelte is geïmproviseerd.

Acteur Jeff Bridges heeft dit leuke nieuwtje met de fans gedeeld. Hij gaf aan dat het meer dan eens is voorgekomen dat de acteurs op de set aankwamen om erachter te komen dat er geen script klaarlag. Hierdoor gingen de acteurs zelf aan de slag en bedachten ze samen een aantal dialogen. 

De kattenallergie van Brie Larson

Brie Larson, ook wel bekend als Captain Marvel, is allergisch voor katten. Dat is niet handig, aangezien een kat die Goose heet een grote rol speelde in de film. Zodra de kat op de set verscheen, vluchtte de actrice snel de set af. Soms moest ze wel in contact met de kat komen, waarna ze volledig werd ontsmet. Dit vertraagde het productieproces wel iets.

Heb jij zin om superhelden films te kijken? Dit zijn 5 superhelden films die je niet mag missen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.