Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020

Helaas is de zomer alweer bijna ten einde, en dat betekent dat het weer tijd is om even afscheid te nemen van je zomerkleding en dus ook van mode trendkleuren van de zomer. De felle neonkleurtjes kunnen dus weer even in de kast, en het wordt tijd om te kijken naar de mode trendkleuren van aankomende herfst/winter. Als jij een echte modeliefhebber bent, zal je jouw garderobe altijd willen volhangen met de nieuwste trends. Maar welke mode trendkleuren kunnen we verwachten voor aankomende herfst/winter? Wij brengen je op de hoogte.

Classic Blue

Deze kleur is uitgeroepen tot dé kleur van 2020. Helemaal niet gek dus dat we deze ook de aankomende herfst en winter nog veel voorbij gaan zien komen. De kleur is perfect te combineren met andere kleuren en geeft jouw outfit een echte boost. Of het nou een trui is of een jasje, classic blue kan eigenlijk echt niet ontbreken in jouw garderobe in de herfst- en wintermaanden.

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020 12

Amberglow

Een kleur die we zeker veel gaan zien de aankomende maanden, is amberglow. Geen idee wat deze kleur inhoudt? Nou, bereid je maar voor, want deze kleur is deze herfst/winter helemaal hip. Amberglow is een heldere en warme kleur oranje, die precies tussen rood en geel in zit. Het wordt ook wel omschreven als een ‘stralende herfst oranje’.

Bekijk ook:
De laatste trends op het gebied van Ski- en Snowboardkleding

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020 13

Samba en Fired Brick

Een kleur die passie en energie uitstraalt deze herfst/winter is samba. Samba is een rode kleur die tussen felrood en donkerrood in zit. Deze kleur is perfect te combineren met andere kleuren en dat maakt samba deze herfst en winter ontzettend populair.

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020 14

Als we toch bij de rode tinten blijven, is de kleur fired brick ook een kleur die je zal moeten gaan onthouden. Fired brick is een rood-bruine tint die je de komende periode overal in de winkels zal tegenkomen. We kunnen dus wel concluderen dat rode tinten deze herfst en winter zeker in jouw garderobe thuishoren.

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020 15

Sandstone

De naam verklapt het al een beetje. Sandstone is een natuurlijke zandtint, een lichte beige tint. Sandstone is een lichte, maar ook warme kleur. Deze beige kleur is te combineren met van alles. Zo staat de kleur sandstone fantastisch bij opvallende kleuren, maar sta je ook in de spotlights als je een complete outfit in deze beige tint draagt. Sandstone is eigenlijk een beetje een neutrale kleur, die deze herfst en winter veel voorbij zal komen.

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020 16

Green Sheen

We hoeven dit najaar geen saaie kleuren te verwachten. Als er een kleur is die dat bewijst, is het green sheen. Dit is een geelgroene tint, waarmee je gegarandeerd opvalt. Je zou deze kleur eerder verwachten in de zomer, maar niets is minder waar. Deze lichte heldere kleur kun je perfect combineren met neutrale kleuren. Als je écht wilt opvallen, kun je natuurlijk ook de uitdaging aangaan om een complete outfit in deze kleur aan te trekken.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020 17

Ultramarine Green

Ook ultramarine green is een populaire kleur de komende periode. Ultramarine green is een diepgroene tint met een veugje blauw. Het is een kleur die zelfverzekerdheid en balans uitstraalt. Ook hierbij geldt dat het perfect te combineren is met neutrale kleuren, maar wanneer je voor de echte opvallende look wilt gaan, je het beste een hele outfit in deze kleur kunt aantrekken.

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020 18

Rose tan en Peach Nogat

Roze kleuren zijn dit najaar helemaal hip. Rose tan is hier een kleur van. Dit is een koele, gedempte roze kleur. Een andere roze tint is peach nogat. Dit is een iets warmere roze kleur, en wordt ook wel perzikroze genoemd. De roze tinten zijn met veel andere kleuren te combineren en horen in jouw kledingkast thuis.

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020 19

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020 20

Magenta Purple

Niet alleen roze, maar ook paars is een kleur die we in de gaten moeten houden de komende periode. Niet zomaar paars, maar vooral de kleur magenta purple. Dit is een hypnotische paarse tint, een heldere diepe kleur. De kleur is goed te combineren met andere kleuren, en zal jouw outfit helemaal af maken.

Dit zijn de wintermode trendkleuren van 2020 21

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.