draadloos mobiel opladen
Saved Read later
Deel dit bericht

Draadloos opladen is de trend van nu!

Je kunt niet meer zonder mobiele telefoon. Ondenkbaar om je ergens te bevinden waar geen internetverbinding is of om zonder telefoon rond te lopen. Het mobieltje gaat overal mee naar toe. Er worden dan ook overal zendmasten neergezet voor betere en op nog meer plekken goede ontvangst.

Hoe zit het dan nu eigenlijk met de batterijen van ons mobieltje? Het zijn nog steeds gewoon batterijen die de mobieltjes voeden met energie. En die batterijen kunnen ook leeg raken. Je moet er niet aan denken! Een vet mobieltje met een lege accu. Om helemaal uit je dak te gaan. Gelukkig zijn er nu snelwerkende opladers verkrijgbaar die je het leven een stukje makkelijker maken.

Zonder draadje

Je hebt telefoon opladers en snelladers. Wireless charger is natuurlijk het nieuwe woord daarvoor maar we gebruiken hier nog steeds de draadloze oplader. Wel hartstikke makkelijk! Geen vervelende snoertjes die in de war komen te zitten of die ergens achter blijven haken in de la van je vintage dressoir. Was alles maar draadloos. Ben je gelijk van al die nare draadjes af.

Bekijk ook:
Vaarwel vieze kattenbak: Ontdek de Zedar K900, de ultieme oplossing voor een schone kattenbak

Trend

Het is niet voor niets de trend van nu: draadloos opladen. Zeg maar dag tegen gerommel met kabeltjes en opladers die het niet meer doen omdat het draadje stuk is. Plug je oplader in een stopcontact in je woonkamer, leg je smartphone er bovenop en laat hem even met rust terwijl hij automatisch wordt opgeladen. Voordeel is dat er verschillende soorten telefoontjes geladen kunnen worden.

Draadloos opladen is de trend van nu! 14

Nog een groter voordeel is dat er geen rommel op je bureau of op je mooie kast ligt. Geen lelijke kabeltjes en draden meer! Een schoon bureautje is toch het lekkerste wat er is. Je kunt je draadloze oplader zelfs in de leukste uitvoeringen bestellen, gewoon zwart of wit, maar ook goudkleurig of diverse soorten gemarmerd. Ook is het mogelijk je mobieltje gewoon in het hoesje te laten zitten terwijl je hem oplaadt, als het hoesje maar niet van metaal is want dan lukt het niet. Het is echt een fantastische uitvinding dat draadloos opladen van telefoons. Je huis is altijd lekker opgeruimd en je hebt een leeg bureau!

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.