Dit zijn de voordelen van een maatpak 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de voordelen van een maatpak

Als je opzoek bent naar een trouwpak, is de keuze tegenwoordig ontzettend groot. Traditionele stoffen en kleuren zijn allang over boort gegooid: je kunt het zo bijzonder, zo kleurrijk en zo persoonlijk maken als je zelf maar wilt. Een maatpak biedt daar in het bijzonder de ruimte voor. In dit artikel lees je waarom een maatpak een uitstekende keuze is voor een bruidegom!

  1. Pasvorm

Een maatpak wordt logischerwijs op maat gemaakt. Dit wil zeggen dat de pasvorm van het pak volledig wordt aangepast op jouw lichaamsbouw en lichaamshouding. Met als resultaat: een trouwpak dat zit als gegoten. Geen gekke plooien, maar een comfortabel maatpak waarmee je op je best voor de dag zal komen. Er zijn diverse luxe herenzaken die maatpakken maken, waaronder Rietbergh pakken.

  1. Uitstraling

Naast de pasvorm is ook de uitstraling maatwerk. In het geval van een maatpak kun je namelijk zelf bepalen voor welke stof, voering, knopen en afwerking je wilt. Vrijwel ieder detail kun je zelf bepalen, tot de kleur van de stiksels aan toe. Om te voorkomen dat je overweldigd raakt door alle keuzes, wordt je geholpen door een ervaren tailor. De tailor zal je helpen het trouwpak te laten voldoen aan al jouw wensen.

  1. Duurzaam
Bekijk ook:
Wat zijn de populairste cosmetische ingrepen?

Alhoewel een maatpak doorgaans behoorlijk prijzig is, is zo’n pak-op-maat wel erg duurzaam. Doordat het maatpak zal worden gemaakt met hoogwaardige materialen en volgens de beste technieken, zul je nog jarenlang plezier van je trouwpak hebben.

  1. Uniek

De bruid zal ongetwijfeld de eyecatcher zijn van de bruiloft. Dit betekent echter niet dat jij er niet uit kan springen. Je wilt uiteraard wel dat te zien is dat jíj de bruidegom bent. Met een maatpak is dat zeker het geval. Aangezien je het pak zelf hebt samengesteld, ben je verzekerd van een unieke uitstraling. Bovendien kun je het pak zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Verwerk een persoonlijke stof in de voering, gebruik de manchetknopen van je (groot)vader of laat de trouwdatum in het pak borduren.

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.