Help! ik kan geen dates meer verzinnen! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Help! ik kan geen dates meer verzinnen!

Dates….. De een haat het, de ander vind het geweldig. In het begin van je relatie zijn dates wel makkelijk te bedenken, je hebt zo weinig met elkaar gedaan. De ideeën lagen voor het oprapen. Nu ben je een tijd verder in je relatie en begint het aardig leeg te raken in die bol van je. Gelukkig hebben wij deze originele ideeën voor jullie bij elkaar gezocht. Hopelijk zit er iets tussen waar jij en je relatie van kunnen genieten.

Ga naar een rollerdisco: Misschien dacht je dat ze van die grote skate banen alleen in Amerika hadden, niet dus. In Nederland heb je ook een baan waar je lekker je vierwielers aan kan doen en kan swingen op heerlijke discomuziek. Samen (leren) skaten, lachen en lekker wat eten. Kan het beter dan dat?

Bezoek een privébioscoop: Als jullie al vaker samen naar de film zijn geweest is dit de ultieme volgende date. Je hebt namelijk meerder locaties die privébioscopen aanbieden. Niemand die dan om je heen kan zeuren dat je door de film heen praat, alhoewel misschien heeft je partner wel bezwaar.

Ga naar een alpaca boerderij: Dit is een soort van update voor jullie kinderboerderij en dierentuindates. Alpaca's hebben ze niet bij elke kinderboerderij en dierentuin en bij een alpacafarm kan je nog echt dichtbij komen ook. Veel van deze boerderijen bieden leuke activiteiten samen met alpaca's aan. Denk hieraan aan wandelen of eten met alpaca's om je heen, schattig toch?

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Ga naar een luchtkussenpark: Haal samen de gekste dingen uit in een luchtkussenpark. Spring, klauter, klim, glij en val samen met je partner door het indoor park en ga daarna lekker uitrusten samen.

Woon een Tv-programma bij: Wist je dat ze voor Tv-programma's vaak nog publiek zoeken en dat je hier bij kan zijn? Vaak kan je voor een klein bedrag of zelfs gratis een opnamedag bijwonen. Erg leuk om te zien hoe alles achter de schermen er aan toe gaat.

Samen opruimen: Klinkt misschien stom maar misschien maak je je partner wel heel blij hiermee. Neem samen een keer jullie voorraadkast onder handen en ondertussen mag je alle snacks eten die je kan vinden. Ga na de opruiming ook meteen samen de voorraad aanvullen door samen boodschappen te doen. Op deze manier kan je meteen even checken hoe goed jullie samen kunnen werken, altijd handig om te weten.

Ga naar een sportwedstrijd: Je hoeft niet meteen naar een voetbal wedstrijd van het Nederlands elftal. Nee, bezoek een amateur sportwedstrijd in een ander dorp of ga naar een speciale sport die je niet vaak ziet. Vaak kan je gewoon gratis of voor een kleine vergoeding naar binnen. Op die manier maak je samen kennis met een nieuwe sport en misschien worden jullie wel fan.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

Ga naar open dagen: heel veel bedrijven, scholen en sectoren houden opendagen. Zo heb je soms opendagen van ziekenhuizen, HBO studies, TV-studio's en nog veel meer. Je komt dan snel op plekken waar je normaalgesproken niet zou komen. Het is ook erg leuk om je eens helemaal te verdiepen in een sector of bedrijf, als je geluk hebt krijg je nog een goodiebag mee.

Snuffel rond in kringlopen: In kringlopen kan je vaak leuke dingen vinden voor hele goedkope prijsjes. Je kan ook echt plezier hebben met de rare dingen die je soms vindt, echt een reden om een keer samen naar binnen te lopen. Misschien vinden jullie wel een leuk bordspel om die avond te spelen, check wel even of het compleet is.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Selena Amber Van der Tholen

Hi, mijn naam is Selena en ik ben student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben graag bezig met fashion, beauty, lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast heb ik ook een passie voor fitness en synchroonzwemmen. Naast schrijven heb ik ook een grote interesse in fotografie en film.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.