Zo vind je een trouwjurk die bij je past 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo vind je een trouwjurk die bij je past

De zoektocht naar een trouwjurk kan behoorlijk spannend zijn. Je bruiloft is natuurlijk één van de meest bijzonder dagen van je leven, waarop jij helemaal de show mag stelen met je trouwjurk. Maar, hoe vind je nu precies een trouwjurk die bij jou past? Je leest het in dit artikel!

  1. Doe (online) voorwerk

Voordat je een bruidswinkel gaat bezoeken, is het verstandig om te ontdekken wat je mooi vindt. Vrijwel iedere bruid-in-spé speurt het internet af naar allerlei trouwjurken en merken. Dat is namelijk de manier om inzicht te krijgen in je eigen smaak. Sla jurken die je mooi vindt op je telefoon op, maak een prikbord op Pinterest of print ze uit en maak een moodboard. Neem deze selectie mee naar de bruidswinkel.

  1. Stel een budget vast

Wellicht niet het leukste onderwerp, maar een trouwjurk kan behoorlijk prijzig zijn. Het is daarom verstandig om vooraf te bepalen wat je precieze budget is en in welke prijsklasse je jurken kunt zoeken. Tevens handig als je een bruidswinkel uit gaat zoeken. Niets vervelender dan verliefd worden op een te dure jurk. Van een Ladybird trouwjurk tot Justin Alexander: er zijn prachtige trouwjurken in iedere prijscategorie.

  1. Bedenk wie je meeneemt

Denk goed na over wie je mee wilt nemen naar de passessie(s) van trouwjurken. Het is fijn om jezelf te omringen met mensen waar je je comfortabel bij voelt, die je goed kennen en die tevens jouw stijl kennen. Deze mensen kunnen je helpen bij het maken van een keuze. Bedenk echter wel: hoe meer mensen, des te meer meningen. Maak het dus niet te gek; dat zal enkel voor onnodige druk zorgen.

  1. Wees eerlijk

Je bruiloft hoort jóuw dag te worden. Het is belangrijk dat jij je mooi, maar bovenal op je gemak voelt in je trouwjurk. Het is daarom belangrijk dat je eerlijk bent over de jurken die je past. Staat de jurk je prachtig, maar voel je je er niet fijn in? Zoek dan nog even verder. Bedenk je dat je je tegenover niemand schuldig hoeft te voelen. Het gaat immers om jouw jurk.

Bekijk ook:
Smaaktest: Welke trouwjurk vind je mooier?

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.