De huidige trends in de wereld van babykleding 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De huidige trends in de wereld van babykleding

Ben je recent de trotse ouder van een prachtige zoon of dochter geworden? Dan wil je ongetwijfeld de leukste babykleding voor je kleine wonder kopen. Vind je het hierbij leuk om je kind al direct naar de huidige modetrends te kleden? Dan kun je het beste onderstaande trends volgen.

Aardkleuren

De zogeheten aardkleuren zijn al jarenlang een ware trend. Deze kleuren zijn prachtig, zijn perfect te combineren en staan zowel jongens als meisjes goed. Ben je nu al fan van de aardkleuren? Dan is het goed om te weten dat je tussen veel soorten kledingitems in deze kleur(en) kunt kiezen.

Zachte stoffen

Als ouder wil je het je kind zo aangenaam mogelijk maken. Dit doe je door je kind warme kleding op koude dagen aan te doen, terwijl op warme dagen juist luchtigere kleding fijner is. Ongeacht hoe dik de kleding is, is het van belang dat de kleding van zachte stoffen gemaakt is.

De zachte stoffen zitten onwijs comfortabel voor je kleine wonder. Juist doordat dit zo comfortabel is, zijn de zachte stoffen al jarenlang een trend. De verwachting is hierbij dat deze trend zich in de komende jaren door blijft zetten.

Bekijk ook:
Op naar de zomer: Dit zijn de bikini trends van 2024

De huidige trends in de wereld van babykleding 16

Leuke printjes en motieven

Heb jij het liefste vrolijke babykleding? Dan komt deze trend goed uit; de printjes en motieven zijn anno 2022 nog steeds erg in trek. Met de printjes en motieven kleed je je kind op een leuke én vrolijke manier aan.

Naar welk soort printjes en motieven gaat je voorkeur uit? Je kunt het zo gek maken als je zelf maar wilt. Je kunt voor een compleet gekleurde outfit gaan die wat weg heeft van een carnavalsoutfit, maar je kunt het ook iets subtieler houden. Aan jou de keus; in het huidige aanbod vind je in ieder geval voldoende printjes en motieven.

Oversized kledingstukken

Bij sommige kledingstukken is het wenselijk dat deze niet té strak zitten. Door deze wens is er eigenlijk een compleet nieuwe trend ontstaan; de oversized kledingstukken. Dit moet maar net je smaak zijn, maar het is iets waar meer en meer ouders voor kiezen.

De oversized kledingstukken staan niet alleen stoer, maar zijn ook duurzaam. Doordat je deze kledingstukken in een nét iets grotere maat koopt, kan je kind deze kledingstukken langer dragen. Dit betekent dat je minder vaak een investering hoeft te doen. En dat je ook nog duurzaam bezig bent met het oog op het milieu.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze

Gezamenlijke outfits

Heb je wel eens van de term ‘ANWB stelletjes’ gehoord? Dit is een term waarmee aangeduid wordt dat een stelletje precies dezelfde kleding draagt. Voor een stelletje is dit wellicht iets teveel van het goede, maar voor een moeder-dochter kan dit erg leuk zijn. Of voor een vader-zoon.

Draag jij het liefste een blauwe spijkerbroek in combinatie met een opvallend gekleurde trui? Hoe leuk zou het dan zijn als jouw dochter in precies dezelfde outfit loopt. Met name in het laatste jaar is dit een ware trend geworden; ga jij in deze trend mee?

Creativiteit viert hoogtijdagen

Tot slot is het goed om te weten dat je alle touwtjes in eigen handen hebt. Experimenteer je graag met allerlei kleuren? Experimenteer je graag met nieuwe outfits? Of vind je het simpelweg héél leuk om je zoon of dochter elke dag andere kleding te laten dragen? De creativiteit viert hoogtijdagen; laat je gerust volledig gaan bij het aankleden van je baby.

De huidige trends in de wereld van babykleding 17

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.