blank

Video: Dit zijn de duurste frietjes ter wereld

0 Shares

In Amerika kan je de duurste frietjes ter wereld eten. Sinds kort serveert een restaurant in New York City een portie frietjes voor maar liefst 200 dollar. Zou jij zoveel betalen voor een paar frietjes?

Het restaurant Serendipty3 in New York City heeft een wereldrecord op haar naam staan met de nieuwe Crème de la Crème frietjes. Het kost een aardige duit, maar dan heb je ook een bijzondere portie friet. Het restaurant serveert namelijk niet zo maar wat frietjes – mag ook wel voor die prijs – want, bij de portie friet zit een flinke portie truffelboter, truffels en als kers op de taart een laagje eetbaar goud. De dure frietjes krijg je natuurlijk niet in een plastic bakje geserveerd, dat mag niet voor deze prijs. Nee, deze frietjes krijg je op een bord van kristal, maar die mag je niet houden…

Bekijk ook:
Smaaktest: Kan jij kiezen tussen deze heerlijke gerechten?

Het Amerikaanse restaurant heeft wel vaker van dit soort bijzondere – en dure – gerechten op tafel gezet. Zo kan je bij Serendipty3 ook de duurste burger ter wereld vinden, die kost 295 dollar. Daarnaast kan je het duurste ijsje ter wereld als toetje bestellen. Al mag je dan wel diep in je portemonnee graven, want dan mag je 1000 dollar overmaken. Eet je daar een frietje met een burger en een ijsje toe, dan kan je zo maar 1500 dollar (ongeveer 1250 euro) armer zijn. Geen geld, toch?

Zou jij deze frietjes willen proeven, of sla je deze dure lekkernij liever over?

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.