Uniek uiteten in Nederland? 11
Saved Read later
Share

Uniek uiteten in Nederland?

De restaurants gaan eindelijk weer open en bij veel mensen kriebelt het dan ook om weer lekker erop uit te gaan. Want zeg nou eerlijk, als je iets niet mag, wil je het juist. Het is dan ook geweldig om nu weer te mogen en nog leuker om het groots aan te pakken. Deze unieke eetgelegenheden maken het dan ook bijzonder. 

Barbecueën aan het strand

Veel strandtentjes bieden de mogelijkheid om met je voetjes in het zand heerlijk zelf te barbecueën. Je kunt kiezen uit een plaat met vlees, vis, gemengd of helemaal vega. Op tafel krijg je een mini barbecue waarmee je zelf je eten kunt klaarmaken, onder het genot van een cocktail of mocktail. Heerlijk om de zon te zien ondergaan, terwijl jij geniet van de al het heerlijks dat jezelf hebt klaargemaakt op de barbecue.

Vuurtoreneiland

Voor wie graag eventjes de drukte van het levende Amsterdam wilt ontsnappen is Vuurtoreneiland de ideale locatie om te dineren. Het restaurant bevindt zich op een onbewoond eiland in het Markermeer. Om het restaurant te bereiken is er eerst een boottocht nodig. Maar liefst vijf uur bent u er even heerlijk tussenuit.

WT Urban Kitchen

Houdt je van uitzicht, dan is het WT Urban Kitchen restaurant in Utrecht de geschikte plek. Vanaf de watertoren in Utrecht geniet je van een heerlijk diner. Op maar liefst drie etages biedt het restaurant de gelegenheid om te komen eten en zelfs private dining behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk ook:
Dit zijn de 3 must have cocktailrecepten voor deze zomer!

Dinner in the sky

Wil je graag een spectaculaire ervaring tijdens het dineren, houdt dan je hart maar vast. Op 50 meter hoogte in de lucht kun je met al je vrienden en dierbaren genieten van culinaire hoogstandjes inclusief een wijnarrangement. Alsof dat nog niet voldoende is, is het platform ook nog voorzien van verwarming, muziek, verlichting, complete keuken, beveiliging en een DJ.

Hoftrammm

Liever een te gekke ervaring op de grond, dan is dit zeker het proberen waard. Hoftrammm is namelijk een rijdende restaurant. In Den Haag is er een tram compleet omgebouwd tot modern en sfeervol restaurant. Jij geniet van een viergangendiner terwijl je de binnenstad van Den Haag bezichtigd.

Dinner in Motion

Een heel bijzondere ervaring is ook Dinner in Motion. Terwijl jij de meest heerlijke en hoogstaande gerechten naar binnen peuzelt, verschijnen er prachtige beelden, 360 graden om je heen. Waar je ook kijkt, is wel wat te zien. Eens in de zoveel tijd is er weer een nieuw concept en dus blijft het een unieke ervaring.

Culiair Sky Dining

Ben je de hoogte nog niet zat, dan is dit zeker het ultieme restaurant. Je geniet namelijk van exclusieve gerechten en wijnen, terwijl jij rondvaart in een luchtballon. Indrukwekkender wordt het niet. Daarnaast worden de gerechten klaargemaakt met de hitte van de luchtballon zelf. Dit is als enige in de wereld.

Bekijk ook:
Hoe staat Pieter Omtzigt er voor richting de volgende verkiezingen?

Het veerkwartier

Een plek waar jij echt tot rust kunt komen, is het veerkwartier. Dit is niet enkel een restaurant, maar biedt een heel programma aan activiteiten. Overigens het restaurant gemaakt van zeecontainers en een oude kas. Het restaurant noemt zichzelf een stadse vrijhaven wat het ook zeker uitstraalt.

Aloha

Is duurzaamheid ontzettend belangrijk voor jou? Dan zit je bij Aloha helemaal goed. Dit restaurant doet er alles aan om zo min mogelijk afval te creëren. Het restaurant zet zich in om radicaal te denken en op die manier maximale creativiteit in te zetten. Het restaurant vindt zich in de wildwaterbaan in het voormalige Tropicana, wat uiteraard kracht zet bij de visie.

Moon

Dit rijtje zou niet compleet zijn zonder nog een bewegend restaurant toe te voegen. Moon is een restaurant dat 360 graden roteert boven de stad. De frisse gerechten worden gemaakt en geserveerd met Amsterdamse gezelligheid. Nederlandse gerechten staan in de hoofdrol met goud eerlijk en puur als kern.

Genoeg mogelijkheden om heerlijk te dineren, maar met een unieke twist. Deze restaurants maken jouw etentje een ware ervaring. Weet jij nog meer geweldige restaurants die een unieke ervaring maken van uiteten gaan? Laat het vooral weten!

505

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.