McDonald's
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is de meest ongezonde snack van McDonald’s

Laten we wel wezen, als we naar de McDonalds gaan, dan letten we niet op een calorie meer of minder. Het moet vooral lekker zijn, en dat is het ook, want de fastfoodketen is al decennialang een begrip op het gebied van een snelle en lekkere ongezonde snack. Sommige snacks van McDonald’s tikken een record aan als het gaat om de hoeveelheid calorieën, wij hebben opgezocht wat de meest ongezonde snack is dat er op het menu staat.

‘Gezondere’ snacks

Als je zin hebt in een lekkere burger van McDonald’s, maar toch een klein beetje op de calorieën wil letten, dan beginnen we eerst met de ‘gezondere’ snacks waar uit gekozen kan worden. Als je deze items neemt dan is het nog mogelijk om de calorieën die erin zitten met een stevige wandeling kwijt te raken. Even naar de sportschool voor een goede sessie cardio, en geen haan die ernaar kraait.

Bekijk ook:
Dit is de reden waarom kipnuggets bij McDonalds 4 verschillende vormen hebben

Een simpele normale hamburger bevat 248 calorieën, als er een plakje kaas op ligt dan wordt dat 297 calorieën. Als je meer van de McKroket bent dan krijg je 344 calorieën binnen, en een Chili Chicken bevat er 314. Deze aantallen zijn nog wel te doen, een extra groot rondje tijdens het uitlaten van de hond en ze zijn weer uit je systeem. Er staat echter een snack op het menu van McDonald’s die zoveel calorieën bevat dat een sessie in de sportschool kansloos is.

ongezonde snack mcdonalds calorieën

De meest ongezonde snack van McDonald’s

Als je een overdosis calorieën wel kunt gebruiken, dan moet je een dubbele BigTasty met bacon bestellen. Het feit dat er twee plakjes spek, een dikke klodder saus en twee burgers tussen het broodje liggen zorgt ervoor dat deze snack maar liefst 944 calorieën bevat. Deze snack is ongelofelijk lekker, maar dan moet je een extreem aantal calorieën erbij op de koop toe nemen.

Bekijk ook:
Nul alcohol, volle smaak: een dubbele ervaring met Heineken en Liefmans 0.0.

Oké, voor de positieve denkers onder ons: er zit ook een beetje sla op, en dat augurkje is toch ook gezond? Het maakt allemaal ook niet uit, jezelf even lekker verliezen in een ongezonde snack is helemaal niet erg, zolang het niet dagelijks gebeurt, want gezond is het allerminst. Hoe dan ook rijden we allemaal graag even om, om vervolgens bij de McDrive onze guilty pleasure te halen, want dat moet af en toe kunnen.

calorieën ongezonde snack mcdonalds

5.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.