De leukste sieraden voor dames én heren op een rijtje 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De leukste sieraden voor dames én heren op een rijtje

Sieraden zijn niet meer alleen voor dames bestemd. Lange tijd was dit wel het geval, maar op dit gebied hebben de nodige ontwikkelingen plaatsgevonden. Ga maar eens na hoeveel mannen tegenwoordig een fraaie armband of ketting dragen.

Ben je zelf ook op zoek naar een fraai sieraadstuk als man zijnde? Of wil je juist als vrouw zijnde een mooi sieraadstuk aanschaffen? In beide gevallen heb je de keuze uit veel soorten sieraden. Dit maakt de keuze interessant, maar maakt de keuze mogelijk ook lastig. Gelukkig biedt dit artikel voldoende inspiratie. Hieronder vind je namelijk de leukste sieraden voor dames én heren.

Leukste sieraden voor heren

Voor heren is het dus steeds gebruikelijker om mooie sieraden te dragen. Dit is niet alleen gebruikelijker geworden, maar het is ook meer ‘geaccepteerd’. Lange tijd werd je toch een beetje vreemd aangekeken als je als man zijnde een gouden armband droeg. Daar is nu gelukkig géén sprake meer van.

Armbanden

Een armband is zonder twijfel één van de mooiste sieraden voor een man. Dit kan bijvoorbeeld een armband van goud, zilver of zwart zijn. Je kunt voor stijlvolle armbanden kiezen, maar juist ook voor grove en stoere armbanden. Hierdoor kies je in ieder geval altijd voor een armband die bij de rest van je outfit past.

Het is leuk om een armband voor jezelf te kopen, maar je kunt een armband ook voor een andere man kopen. Zo is een Vaderdag armband een super leuk idee. Een dergelijke armband is uiteraard prachtig, maar brengt ook nog eens een extra dimensie met zich mee. Elke keer als je vader naar deze armband kijkt, denkt hij weer aan jou. Super leuk dus om zo’n armband aan je vader te geven.

Bekijk ook:
Dit zijn de meest opvallende brillentrends van 2024

Kettingen

Het is voor een man ook erg fraai om een ketting te dragen. Een ketting kleedt een outfit af en kan uiteraard ook nog een flinke emotionele waarde hebben. Zo kun je een ketting met de initialen van je kinderen of ouders dragen. Of je draagt een ketting met daarin een belangrijke datum ingegraveerd.

Dat wat voor armbanden geldt, geldt ook voor kettingen. Als man zijnde kun je tegenwoordig uit veel soorten kettingen kiezen. Deze kettingen variëren qua kleur, design, uitstraling en lengte. Ongeacht wat je wensen zijn, vind je hierdoor als man zijnde altijd een fraaie ketting!

Leukste sieraden voor dames

Wil je voor jezelf als vrouw een mooi sieraadstuk kopen? Of ben je op zoek naar bijvoorbeeld een leuk cadeau voor Moederdag? In beide gevallen heb je de keuze uit meer dan voldoende fraaie sieraden. De leukste sieraden voor dames vind je hieronder!

Armbanden

Dat wat voor een man geldt, geldt ook voor een vrouw: een armband is een prachtig sieraadstuk. Het voordeel dat je als vrouw hebt, is dat je ook nog eens uit heel veel soorten armbanden kunt kiezen. Wat te denken van een schakelarmband dames? Zo’n armband ziet er niet alleen stijlvol uit, maar heeft vaak ook nog een bijkomende betekenis. Dit komt onder meer door de details die aan een schakelarmband hangen of gehangen kunnen worden.

Bekijk ook:
De lekkerste en nieuwste soorten parfums voor deze zomer

Horloges

Draag je als vrouw zijnde een prachtige armband om je arm? Wist je dat je deze armband dan nóg beter op kunt laten vallen? Dit doe je bijvoorbeeld door de armband met een gaaf horloge te combineren. Kies idealiter voor een klein horloge, zodat het horloge een prachtige combinatie met je armband vormt. Overigens hoef je niet per sé voor deze combinatie te kiezen. Alleen een horloge dragen is ook bijzonder stijlvol.

Oorbellen

Oorbellen zijn en blijven geliefd onder dames. Dit is onder meer te danken aan de gave uitstraling van oorbellen, maar ook aan de veelzijdigheid. Op het moment van schrijven kun je uit duizenden soorten oorbellen kiezen. Hierdoor stem je je oorbellen altijd af op je outfit en de rest van je sieraden.

Al met al kun je al vrouw zijnde heel veel kanten op. Zo kun je ook nog kiezen voor fraaie kettingen met bedeltjes en prachtige ringen. Het advies is om alle accessoires goed op elkaar af te stemmen. Niet alleen qua design, maar ook qua kleur. Op die manier creëer je een prachtig geheel, passend bij je fraaie outfit.

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.