Is lekker bakken een nieuwe hobby voor jou? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Is lekker bakken een nieuwe hobby voor jou?

Eens in de zoveel tijd wil je gewoon weer eens wat nieuws proberen. Een nieuw shirtje kopen, anders eten dan je normaal doet, of een nieuwe hobby oppakken. Wat dacht je van bakken als hobby? Je bent een tijdje lekker bezig en wanneer je klaar bent heb je een heerlijk baksel om op te eten. Win-win situatie, toch?

Beginnen met bakken

Veel mensen denken dat bakken moeilijks is, en dat je er talent voor nodig hebt, maar iedereen kan leren bakken. Natuurlijk zul je niet gelijk trouwtaarten kunnen maken, maar een simpele taart voor een verjaardag of lekkere cupcakes zijn toch ook lekker? Het enige wat je nodig hebt zijn de ingrediënten en de zin om het te doen.

Persoonlijk haal ik altijd mijn ingrediënten bij Baktotaal Bouwhuis. De spullen die je binnen krijgt zijn van hoogwaardige kwaliteit en het is goedkoper dan bij de supermarkt. Toen ik de ingrediënten nog in de supermarkt kocht, vroeg ik me altijd af hoe mensen nu van die prachtige baksels maakte. Het aanbod in de winkel was beperkt en ik vond het er zelf ook niet zo tof uitzien. Bij Baktotaal Bouwhuis heb ik nu zo'n groot assortiment aan bakproducten dat ik af en toe wel een hele avond bezig kan zijn met bestellen, gewoon omdat ik geen keuze kan maken! Maar ja, dat is ook niet zo gek met meer dan 10.000 producten. Ooit zal ik ze allemaal een keer geprobeerd hebben.

Inspiratie voor bakken

Als je eenmaal doorhebt hoe het bakken werkt, dan wil je al gauw meer proberen. Je wilt leuke figuren maken, de binnenkant vullen, noem het maar op. Nu zijn er natuurlijk wel meerdere plekken waar je inspiratie kan opdoen, maar toch kan dat anders uitpakken omdat je andere ingrediënten gebruikt. Voor recepten kijk ik dan ook altijd op de blog van Baktotaal Bouwhuis. De baksels zien er verschrikkelijk lekker uit, zijn aantrekkelijk, en gebruiken alleen producten van Baktotaal Bouwhuis zelf. Zo weet ik zeker dat mijn taart er precies hetzelfde uit zal zien als op de foto.

Waar ik dus een oneindige voorraad aan bakspullen heb, heb ik dat nu ook aan inspiratie. Langzaam begin ik steeds meer recepten te combineren en mijn eigen kunstwerken te maken. Een taart voor de verjaardag van mijn zoon, een lading cupcakes om te trakteren, en het ziet er allemaal ontzettend leuk uit terwijl het ook nog heerlijk proeft. Ik durf mijzelf best wel een succesvolle taartenbakker te noemen dankzij de uitleg in de blogs. Wat ga jij binnenkort bakken?

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.