Aangevallen op Bondi Beach 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Aangevallen op Bondi Beach

Soms komen de strandwachten van Bondi Beach terecht in situaties die niet zouden misstaan in een aflevering van Baywatch. Dat kan uitlopen op allerlei situaties, en soms zijn die niet al te positief. In de video laat het YouTube-account van Bondi Rescue zien hoe de strandwachten omgaan met strandgangers die worden aangevallen. Op zulke momenten moeten ze omgaan met gewonde slachtoffers en opzoek naar de dader. Wie had gedacht dat een dagje naar het strand zo gevaarlijk kon zijn?

Gelukkig is het niet altijd drama op Bondi Beach, zo komen de strandwachten ook wel een situaties tegen die redelijk grappig zijn. Soms kan een “redding” ook grappige beelden opleveren, zoals ze in deze YouTube-video laten zien:

Bondi Beach, je spreekt het uit als Bond-eye Beach, is een van de beroemdste stranden van Australië, misschien wel ter wereld. Het – niet eens zo hele grote – strand staat bekend als de plek waar de Australische strand en -surfcultuur is ontstaan. Een andere reden waarom Bondi zo bekend is, is het tv-programma Bondi Rescue. De Australische show volgt het werkleven van de strandwachten op BondiBeach sinds 2006 en is al vijftien seizoenen lang op televisie. Een soort Baywatch, maar dan in het echt. Daarnaast is er ook een YouTube-kanaal waar ze actief zijn, waarop ze veel van hun werk laten zien. Die video's weten vaak een miljoenenpubliek te vinden.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.