Een verse lunch voor onderweg 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Een verse lunch voor onderweg

Ben jij veel onderweg en wil jij graag je lunch vers houden? Veel mensen kunnen op hun werk bijvoorbeeld hun lunch klaarmaken, omdat er veel producten in de koelkast gelegd worden en vers bereid worden in de kantine. Echter is dit niet voor iedereen weggelegd. Als je veel onderweg bent, zal je geen tijd hebben om zelf je verse lunch te bereiden. Het komt er dus op neer dat jij ’s ochtends je lunch in elkaar flanst, om hier vervolgens tussen de middag van te genieten. Echter is het in veel gevallen zo dat de lunch niet meer zo knapperig is dan wanneer je het vers eet. Dit is vooral het geval bij yoghurt met muesli. Wil jij dit dus graag meenemen als lunch voor onderweg? Lees dan even verder in dit blog.

Houd je lunch vers en knapperig
Wanneer je dus yoghurt met muesli eet, kun je niet jouw muesli alvast ‘s ochtends in de yoghurt doen. De muesli wordt dan helemaal zacht en is gedurende jouw lunch niet meer lekker. Als je kiest voor een fijne lunchpot, kun je dit gemakkelijk meenemen, zonder dat de muesli zacht wordt. Een lunchpot beschikt namelijk over twee verschillende vakken, zodat je alles apart mee kunt nemen. Ga je lunchen? Gooi dan de muesli in de yoghurt en geniet van heerlijke knapperige lunch. Dit geldt natuurlijk voor meer soorten lunch, zoals noodles, rijst met kip en groenten noem maar op. Alles wat jij mee wilt nemen voor onderweg, is nu ineens mogelijk.

Bekijk ook:
Goedkoper boodschappen doen: deze 5 sites helpen besparen

Ontwerp je eigen lunchpot
De lunchpot personaliseren is ook nog een leuke optie, zodat jij helemaal je eigen lunchpot hebt. Ook voor kinderen is een lunchpot heel leuk. Je kunt namelijk de deksel eenvoudig eraf draaien, maar zodra de dop erop zit, is de lunchpot goed afgesloten en zal er niks uitlekken. Kies zelf een leuke lunchpot uit en personaliseer deze lunchpot, zodat iedereen weet dat deze lunchpot van jou is. Dit kun je doen door een mooi ontwerp uit te kiezen of bijvoorbeeld de lunchpot met jouw eigen naam te laten bedrukken. Bekijk eens het assortiment van MyMepal, want zij beschikken over een ontwerptool, zodat jij je eigen ontwerp kunt maken. Voor vragen kun je natuurlijk ook bij hun terecht. Zij helpen je graag verder.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.