Binnen 30 seconden een perfecte cocktail op tafel? Bestel nu een drankje bij cocktail machine L'OUI! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Binnen 30 seconden een perfecte cocktail op tafel? Bestel nu een drankje bij cocktail machine L’OUI!

Nu de temperaturen stijgen, is het weer tijd om met vrienden op een terrasje te gaan zitten en samen een heerlijke cocktail te drinken! Deze zoete drankjes passen uitstekend bij het warme weer en worden steeds vaker verkozen boven een biertje of andere likeuren. Kleurrijke drankjes met fruitige smaken zijn vooral in de zomer en lente razendpopulair. Daarnaast staan deze drankjes super goed op foto’s!

Het enige probleem van de snel groeiende populariteit in cocktails is, dat er niet voldoende barpersoneel beschikbaar is om deze te maken. Niet getreurd, bij L’oui, de robotische cocktail machine, kun je nu een drankje bestellen en hier binnen 30 seconden al van genieten!

Een ernstig tekort aan horecapersoneel

L'OUI is ontstaan uit het tekort aan horecapersoneel. COVID-19 heeft de horecasector hard geraakt en deze heeft een lange tijd volledig stilgelegen. Voor vele eigenaren is deze crisis katastrofisch geweest en zijn zij hun horecagelegenheid kwijtgeraakt aan het verlies dat zij hebben gedraaid. Andere eigenaren hebben de lockdown overleefd en hebben nu al een tijdje hun deuren weer geopend voor het enthousiaste publiek. Nog steeds kampen veel restaurants, café's en bars met een ernstig tekort aan personeel.

Bekijk ook:
Dit is de reden waarom kipnuggets bij McDonalds 4 verschillende vormen hebben

Vooral het tekort aan barpersoneel is opmerkelijk. Dit beroep staat dan ook al jarenlang op de lijst van knelpuntberoepen en er is steeds minder sprake van gekwalificeerde bartenders die staan te springen om aan het werk te gaan. De pandemie heeft het nut van het inzetten van robotpersoneel vergroot, en heeft bewezen dat vele sectoren hiervan kunnen profiteren. Daarom staat cocktail machine L'OUI klaar als bartender om dit probleem op te lossen!

Geen verspilling! L'OUI werkt efficient en snel

Functies die door mensen worden uitgevoerd, zullen altijd ruimte voor verbetering hebben. Menselijk personeel maakt nou eenmaal fouten. Sommige fouten worden echter liever voorkomen. Een goed voorbeeld hiervan, is de verspilling die plaatsvindt tijdens het maken van cocktails. Doordat de shakers die bartenders gebruiken vochtuitlatend zijn en het personeel niet altijd een even vaste hand heeft, komt er bij het bereiden van een drankje veel verspilling kijken. L'OUI werkt daarentegen super efficiënt en voorkomt deze verspilling. Daarnaast werkt de cocktail machine op een strak schema en kan hij wel 80 cocktails per uur maken! Wanneer je bij L'OUI een bestelling plaatst, kun je gegarandeerd binnen 30 seconden genieten van je favoriete cocktail!

Bekijk ook:
Groene thee: 5 goede redenen om er je dag mee te beginnen

Deze overheerlijke cocktails kan je bij L'OUI bestellen

L'OUI kan momenteel 13 cocktails bereiden voor de liefhebbers. Alle favorieten staan ertussen, waaronder de geliefde Pornstar Martini, de rijke Espresso Martini, de welbekende Mojito en de zoete Strawberry Daiquiri. Voor de mensen die wel willen genieten van een cocktail maar vanavond weer in de auto naar huis moeten, heeft L'OUI ook een respectabel aantal mocktails op het menu staan. Het assortiment van de cocktail machine wordt op dit moment uitgebreid, zodat de bartender binnenkort nog meer cocktailliefhebbers blij kan maken. Om alvast een kleine sneak peak te geven, staat de tropische ‘Tropical Daiquiri’ al op de wachtlijst. Ook kan de Hemmingway’s Daiquiri binnenkort besteld worden. 

Ervaar zelf de kwaliteit van L'OUI en bestel een drankje bij deze cocktail machine!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.