geest
Saved Read later
Deel dit bericht

(Foto) Man fotografeert geest in zijn slaapkamer

De angstwekkende gedachte dat je een geest in je huis hebt kan op zich al voldoende zijn om elders te overnachten, maar als je die geest ook nog op foto vast weet te leggen dan heb je helemaal een goede reden om je koffers te pakken. Dat is precies wat een man deed toen hij het resultaat van een gemaakte foto zag. Kijk en oordeel zelf (inzoomen).

Foto van slaapkamer

De man hoorde al langer gestommel in zijn huis, en voelde een continue aanwezigheid als hij in bed lag. Na een tijd besloot de man om foto’s te maken van de ruimtes in zijn huis. Spontane foto’s, zoals over zijn schouder als hij naar het toilet ging. Toen hij na een nacht fotograferen zijn foto’s bekeek zag hij tot zijn afgrijzen een verschijning achter de deur van zijn slaapkamer staan. Hij zegt dat het een geest is.

Hij wist de veronderstelde geest te fotograferen en besloot om zijn bevindingen op Reddit te zetten. Hij legde uit dat hij ‘s avonds alleen thuis was toen hij de foto maakte. Hij hoorde geritsel van kleding in zijn huis, en voetstappen uit de keuken komen terwijl er verder niemand in huis aanwezig was. “Na het horen van geluiden uit de keuken besloot ik een foto te maken, en toen zag ik zit” waarna hij de foto onder zijn tekst plaatste.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

geest

Geest in huis

Er werd op het forum gesuggereerd dat vrienden van hem misschien een grap met hem hadden uitgehaald, maar de man zweert bij hoog en laag dat hij die avond alleen thuis was. Nadat hij de foto had genomen liep hij naar de keuken, maar hij trof er niemand aan. De ramen en de deuren waren gesloten. Toen hij de gemaakte foto nader bekeek zag hij dus de verschijning, waarna hij besloot om het huis te verlaten en niet meer terug te komen.

De man onderstreept zijn intense angst dat hij die avond voelde. Hij heeft besloten om een ander huis te zoeken, want hij voelt zich niet meer veilig in de woning. Wat zou jij doen als er plotseling aan aanwezigheid voor je ogen verscheen? Als je bijvoorbeeld in het midden van de nacht naar het toilet moet? Zou je verhuizen? Check de foto, zoom in, en oordeel zelf.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

geest 2

Bron en foto/ https://www.reddit.com/user/OopySpoopyMan/

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

  1. Anoniem Reply

    Wij leven in een villa op Bali naast een begraafplaats.
    Wr zien en voelen hier regelmatig geesten, maar wij vinden het geen probleem.
    Juist beschermd, spannend en leuk. We hebben zelfs per ongeluk twee gefilmd.
    .

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.