André Hazes documentaire
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe documentaire André Hazes gaat in première

De langverwachte documentaire van André Hazes is vanaf vandaag te zien bij de streamingdienst Videoland. De docuserie bestaat uit 5 verschillende afleveringen. Gisteren is de serie in première gegaan in Theater Tuschinski, Amsterdam.

Op de premièreavond waren verschillende Bekende Nederlanders aanwezig om de eerste aflevering samen te bekijken. Omdat Frank Dane een goede vriend is van Hazes, presenteerde hij de première avond. Deze belofte heeft hij live gemaakt aan André tijdens De Middagshow op 538. “Jij bent mijn nog mijn enige vriend,” zei hij toen tegen hem.

“Alle maskers gaan af”

De nieuwe docuserie van André Hazes is voor het grote publiek te zien op Videoland, vanaf donderdag 20 oktober. De Nederlandse zanger is 2 jaar lang gevolgd door een cameraploeg en heeft alle ups en downs tijdens deze periode vastgelegd.

Vooral de verslavingen en de turbulente jeugd van Hazes staan centraal in de documentaire en het is voor het eerst dat hij hier publiekelijk over praat – voorgaande jaren waren zijn verslavingen altijd ontkent in de media en zou de zanger kampen met een ‘emotionele burn-out’.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Voorafgaand aan de opnames zou de serie anders ingericht worden. “In eerste instantie zouden we André als zanger volgen in een documentaire. Tijdens de opnames bleek dat het alles behalve goed met hem ging,” verklaard de maakster tegenover nieuwsbronnen.

Het bleef echter speculeren of moeder Rachel en ex-vriendin Monique te zien zouden zijn in de documentaire. De vermoedens werden bevestigd nadat begin deze week de trailer werd gelanceerd. “Ik wil dat alle maskers afgaan en alles open en eerlijk verteld wordt.”

De precieze inhoud van de docuserie is verder nog niet bekend en hiervoor moeten we toch écht plaatsnemen achter de buis. Ga jij kijken?

André Hazes terug van weggeweest

De lancering van de documentaire lijkt de comeback te zijn van André Hazes. Het afgelopen jaar hanteerde de zanger een ‘mediastilte’ en verdween hij langere tijd van het podium. Daarom heeft hij al zijn optredens en afspraken gecanceld.

Op 22 augustus deelde André een bericht op zijn persoonlijke Instagram-pagina, waarin hij laat weten dat hij “bewust heeft gekozen voor een lange mediastilte” en in een “donkere periode” van zijn leven heeft gezeten.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Naast de docuserie, is Hazes in maart 2023 te zien op het podium van Holland zingt Hazes. Zijn zus Roxeanne Hazes heeft ervoor gekozen om niet deel te nemen aan het grote evenement.

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.