zac efron single
Saved Read later
Deel dit bericht

Zac Efron is weer single

Na Max Verstappen is nu ook Zac Efron weer vrijgezel. Vijf maanden geleden kreeg hij een relatie met Vanessa Valladares, een model die hij heeft ontmoet in Australië. De liefde heeft volgens ingewijden niet lang mogen duren, het lot zou niet aan hun kant staan.

Zac Efron single

Zac Efron (33), bekend van High School Musical en Baywatch, woont momenteel in Byron Bay Australië. Volgens een ingewijde zou Vanessa afgelopen september nog bij hem ingetrokken zijn en zouden er ook plannen geweest zijn om samen een huis te kopen. Deze mijlpaal hebben zij echter niet behaald. De geruchten zijn dat de afstand tussen het koppel de druppel is geweest. Zac Efron is op dit moment bezig met het filmen van de thriller Gold. De opnames hiervan vinden plaats in Adelaide, en hij moet hiervoor ook in quarantaine. Vanessa is nog altijd in Byron Bay.

Gold

De nieuwe film waar Zac Efron aan werkt heet ‘Gold' en zal in 2021 te zien zijn. De film gaat over twee mannen die het grootste goudklompje vinden die ooit gezien is. Samen bedenken zij een plan om het goudklompje op te graven. Terwijl één man de scene verlaat om spullen hiervoor te halen, moet de andere man achterblijven en het onvergeeflijke woestijn klimaat overleven, azende wolven en andere bedreigingen. En dat allemaal terwijl hij het gevoel heeft dat hij aan zijn lot is overgelaten.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

Max Verstappen single

Zac Efron is niet de enige waarbij de relatie verbroken is de afgelopen tijd. Ook Max Verstappen heeft vorige maand bekend gemaakt dat hij geen relatie meer heeft. Alhoewel het bij Max Verstappen iets minder soepel bekend werd gemaakt dan bij Zac Efron. Verstappen werd geïnterviewd door het Duitse RTL. De presentator had een bord met vragen voor de coureur, en daar moest Verstappen één voor één stickers vanaf trekken om vragen te onthullen die hij moest beantwoorden. De eerste vraag was gelijk hoe het met zijn vriendin ging, maar op dat moment moest Max Verstappen onthullen dat hij helemaal geen vriendin meer heeft. Hij is een tijdje samen geweest met Dilara Sanlik, maar dat was ten tijden van het interview alweer voorbij.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.