Ouija Board
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo gebruik je een Ouija bord

Praten met de doden. Sinds mensenheugenis proberen we contact te krijgen met overleden dierbaren en daar hebben we nogal wat methodes voor. Één van deze methodes is het Ouija bord. Dit bord opent de deur naar het hiernamaals, maar kijk uit! Er zweeft ook een hoop kwaad tussen. In dit artikel lees je hoe het werkt, zo gebruik je een Ouija bord.

De juiste sfeer

Geesten houden van romantisch kaarslicht. Dus dim de lichten in je huis, steek wat wierrook op, doe de gordijnen dicht, steek wat kaarsen aan, kind naar bed, babyfoon aan, en je hebt de juiste sfeer.

Het Ouija bord

Bij voorkeur neem je (of jullie) plaats aan een ronde tafel. Plaats het Ouija bord in het midden en bedenk wat pakkende vragen voor de geest die je op wilt roepen. Ze antwoorden niet makkelijk, dus het liefste vragen die met ‘ja’ en ‘nee’ kunnen worden beantwoord.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Dé vraag

Je legt je vingertoppen op het vergrootglas, ademt nog een keer goed in en daarna stel je dé vraag; ‘Is er iemand aanwezig?’. Daarna luister je goed of je geen gefluister hoort of schaduwen ziet bewegen, want dat is eng en zo.

Zo gebruik je een Ouija bord 12

Het antwoord

Als het vergrootglas uit zichzelf begint te bewegen dan heeft een geest tijd vrijgemaakt om jou te bezoeken. Vaak is dan een simpele ‘ja’ het antwoord. Goed zo! Je hebt beet, nu kun je alles vragen wat je wilt.

Vragen naar de identiteit

Je wilt natuurlijk weten met welke geest je te maken hebt. Is het je oma? Of een piraat? Of misschien is het Elvis Presley wel, je weet het nooit. Daarom moet je altijd vragen naar de identiteit. Als deze bekend is dan kun je gerichter vragen stellen, zoals ‘was Marie-Antoinette goed in bed?’ of ‘vieren ze in de hemel ook dat kut-kersemis?’

Klopgeest

Als het je oma niet is, wie dan wel? Als je plotseling het servies van het aanrecht ziet vliegen, de keukenkastjes open en dicht ziet gaan en de de kat over het plafond ziet lopen dan is er iets mis. Als je geklop op de deur hoort dan zou het zomaar een klopgeest kunnen zijn. Bestel dus een pizza pas ná de seance, anders schrik je jezelf naar de andere kant.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Demon

Als je gegrom en Latijnse scheldwoorden uit de babyfoon hoort komen dan zijn dat niet de eerste woordjes van je kind, maar het zou zomaar een demon kunnen zijn. Dan heb je een probleem, en meteen spijt dat je überhaupt aan dat kutspel bent begonnen, maar dan is het al te laat.

Scrabble

Als je dan toch besluit om het Ouija bord te verruilen voor een potje scrabble dan blijft het oppassen geblazen. Een kwade geest kan nog steeds ronddwalen in huis. Dus als je de stenen op het bord uit zichzelf de woorden ‘your mother sucks cocks in hell’ spellen dan is het raadzaam om een priester in te schakelen.

Psst.. lees hier meer spannende artikelen.

Bekijk ook:

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

  1. De gussem Reply

    Ik vind het dom om dit soort ding op internet te zetten Het is zeker spannend zo’n Ouija bord maar vele weten er niet goed mee om te gaan en zien er wel de lol van in maar in wezen is zo’n Ouija bord levends gevaarlijk bij verkeert gebruik wat 9 van de 10 vaak voor komt Met een Ouija bord roep je alleen geesten op die kwaad willen doen maar daar nooit de ruimte voor hebben gehad maar via zo’n bord wel hun zegje en ding kunnen doen want wij als mensen hebben hun poort geopend die normaal voor dat soort kwade geesten dicht blijft met alle gevolgen van dien je zal er nooit een Opa of Oma of ander overleden familie lid mee kunnen bereiken want die komen niet via zo’n Ouija bord Als je een familie lid toch eens wild oproepen kan je dat zelf als je in je hoofd sterk aan die genen denkt en een vraag stelt kun je zelfs antwoord krijgen Maar gaat er niet altijd van uit dat dat altijd zo is want het vergt veel energie van de overleden persoon maar het kan ook spontaan gebeuren dat je iets hoor op opmerkt wat je gelijk doe denken aan een overleden familie lid gaat er dan maar dat de overleden persoon op dat moment bij je is en het voel heel fijn aan en dat zijn leukere momenten om met een overleden dierbare te praten

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.