in

Zo gebruik je een Ouija bord

Dit bord opent de deur naar het hiernamaals

Ouija Board

Praten met de doden. Sinds mensenheugenis proberen we contact te krijgen met overleden dierbaren en daar hebben we nogal wat methodes voor. Één van deze methodes is het Ouija bord. Dit bord opent de deur naar het hiernamaals, maar kijk uit! Er zweeft ook een hoop kwaad tussen. In dit artikel lees je hoe het werkt, zo gebruik je een Ouija bord.

De juiste sfeer

Geesten houden van romantisch kaarslicht. Dus dim de lichten in je huis, steek wat wierrook op, doe de gordijnen dicht, steek wat kaarsen aan, kind naar bed, babyfoon aan, en je hebt de juiste sfeer.

Het Ouija bord

Bij voorkeur neem je (of jullie) plaats aan een ronde tafel. Plaats het Ouija bord in het midden en bedenk wat pakkende vragen voor de geest die je op wilt roepen. Ze antwoorden niet makkelijk, dus het liefste vragen die met ‘ja’ en ‘nee’ kunnen worden beantwoord.

Dé vraag

Je legt je vingertoppen op het vergrootglas, ademt nog een keer goed in en daarna stel je dé vraag; ‘Is er iemand aanwezig?’. Daarna luister je goed of je geen gefluister hoort of schaduwen ziet bewegen, want dat is eng en zo.

Het antwoord

Als het vergrootglas uit zichzelf begint te bewegen dan heeft een geest tijd vrijgemaakt om jou te bezoeken. Vaak is dan een simpele ‘ja’ het antwoord. Goed zo! Je hebt beet, nu kun je alles vragen wat je wilt.

Lees ook:
Je mag 1 serie per jaar redden, de rest wordt voor altijd vernietigd - Welke serie kies jij?

Vragen naar de identiteit

Je wilt natuurlijk weten met welke geest je te maken hebt. Is het je oma? Of een piraat? Of misschien is het Elvis Presley wel, je weet het nooit. Daarom moet je altijd vragen naar de identiteit. Als deze bekend is dan kun je gerichter vragen stellen, zoals ‘was Marie-Antoinette goed in bed?’ of ‘vieren ze in de hemel ook dat kut-kersemis?’

Klopgeest

Als het je oma niet is, wie dan wel? Als je plotseling het servies van het aanrecht ziet vliegen, de keukenkastjes open en dicht ziet gaan en de de kat over het plafond ziet lopen dan is er iets mis. Als je geklop op de deur hoort dan zou het zomaar een klopgeest kunnen zijn. Bestel dus een pizza pas ná de seance, anders schrik je jezelf naar de andere kant.

Demon

Als je gegrom en Latijnse scheldwoorden uit de babyfoon hoort komen dan zijn dat niet de eerste woordjes van je kind, maar het zou zomaar een demon kunnen zijn. Dan heb je een probleem, en meteen spijt dat je überhaupt aan dat kutspel bent begonnen, maar dan is het al te laat.

Scrabble

Als je dan toch besluit om het Ouija bord te verruilen voor een potje scrabble dan blijft het oppassen geblazen. Een kwade geest kan nog steeds ronddwalen in huis. Dus als je de stenen op het bord uit zichzelf de woorden ‘your mother sucks cocks in hell’ spellen dan is het raadzaam om een priester in te schakelen.

Lees ook:
Deze duiveluitdrijvingen zijn echt gebeurt

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson zet vraagtekens bij aanpak Trump Black Lives Matter

Psychische stoornissen begrijpen?