Saved Read later
Deel dit bericht

Stervoetballer Zlatan Ibrahimović speelt Romein in nieuwe Asterix & Obelix-film

Afgelopen zondag heeft stervoetballer Zlatan Ibrahimović op Instagram laten weten dat hij een rol in Asterix & Obelix: The Middle Kingdom zal gaan spelen. De voetballer van AC Milan speelt geen hoofdrol, voor hem is een wat kleinere rol opzij gelegd. Niettemin willen we alles weten over de verrassende stap van de voetballer in Hollywood.

Asterix & Obelix: The Middle Kingdom

Het is niet de eerste keer dat er een topsporter te zien is in de film over de twee Galliërs die het opnemen tegen de Romeinen. In de film Asterix en de Olympische spelen konden we voetballer Zinédine Zidane en autocoureur Michael Schumacher zien acteren. In dit geval is deze eer dus aan Ibrahimović toebedeeld. Hij speelt een Romein zoals alleen hij dat kan.

In de film speelt Zlatan een Romein in het kamp van Adfundum. hij komt daar in actie als een ‘antivirus’. De film, Asterix en Obelix: The Middle Kingdom speelt zich 50 jaar voor Christus af en heeft een Chinees tintje. In de film pleegt prins Deng Tsin Qin een staatsgreep en zet de keizerin van China in het gevang. Haar dochter roept daarop de hulp van Asterix & Obelix in, die met behulp van hun toverdrankje de boel op stelten zetten. Of Zlatan net zoals Tom Cruise zijn stunts zelf gaat doen is niet bekend.

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović houdt wel van een uitstapje, dus hij zal ongetwijfeld veel plezier hebben beleefd aan de opnames van deze nieuwe veelbelovende kaskraker. De film is vanaf februari 2023 in de bioscopen te zien, dan kunnen we hem bewonderen als Zlatan Ibracadabra. We hebben de sneak preview dat hij op zijn Instagram-account heeft geplaatst onder dit artikel gezet.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Een acteerrol is leuk, maar het echte talent van de stervoetballer laat hij uiteraard op het voetbalveld zien. Zijn huidige club is AC Milan, waar hij als spits in 2021 zijn vijfhonderdste clubgoal scoorde. Zou hij toch stiekem uit de ketel met het magische toverdrankje van de Galliërs hebben gesnoept? Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we hem op het witte doek kunnen zien.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.