in ,

Beer krijgt karma op zijn ballen

En dan had hij ook nog jeuk op zijn rug

Als een beer jeuk aan zijn rug heeft dan gebruikt hij over het algemeen de eerste boom die hij ziet als rugkrabber. Even lekker met die vacht langs een oude eik of dennenboom. Je moet toch iets doen aan die gore bosvlooien in je berenpak. De beer in deze video heeft het halve bos al gehad en besloot daarom om zijn jeuk op een creatieve manier aan te pakken. Het hek naast een watertank bleek uitermate geschikt, dacht hij.

Hij had alleen geen rekening gehouden met het materiaal van het hek, en dan vooral het touw waarmee het hek op zijn plaats werd gehouden. De behaarde lobbes gebruikt dit touw om zijn rugkrabber eens flink heen en weer te trekken. Totdat het touw knapt en met een noodgang op de bruine ballen van de beer terechtkomt. En de reactie van Baloe? Daar kan elke man zich mee identificeren. Deze beer had zijn dag niet. Jeuk aan zijn rug en pijn aan zijn ballen.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Harde lockdown Nederland

Er komt een harde lockdown in Nederland

Zes nieuwe kersthits van 2020