Gaby Blaaser
Saved Read later
Deel dit bericht

De zaterdag wordt nog beter met 10 keer Gaby Blaaser

Het is weekend! De kratten bier zijn niet aan te slepen, de flessen wijn geven je een Franse tongslag, en de bitterballen rollen zo uit het vet je bakkes in. Wat wil je nog meer? Nou, dat gaan wij je vertellen. Wij hebben namelijk tien heerlijke foto’s van de bloedmooie Gaby Blaaser voor jullie klaargezet. Deze blondine trakteert jullie vandaag op pittige eyecandy, want het oog wilt ook wat.

De mooiste blondine voor het weekend

We zagen Gaby Blaaser hier al eerder voorbijkomen toen ze in een doorschijnende bikini stond af te koelen onder een douche. De knappe blondine draagt graag bikini’s, maar ook in lingerie ziet ze eruit om op te vreten. We kennen haar uiteraard allemaal van haar deelname aan datingprogramma The Bachelorette, waar ze zelf het stralende middelpunt van was.

Inmiddels kent iedereen haar gezicht en prachtige lichaam, want ze is regelmatig te bewonderen op foto’s waarvan je tong op je schoenen gaat hangen. Ze heeft twee grote pluspunten die ze als geheim wapen inzet om haar populariteit te vergroten, en dat lukt aardig, want ze heeft 387.000 volgers op Instagram. Dat is nog niet zoveel als Monica Geuze, maar ze is hard op weg.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

De mooiste foto’s van Gaby Blaaser

Deze prachtige zaterdag kan waarschijnlijk al niet meer stuk, want dat is het mooie van het weekend. Even geen werk en verplichtingen, maar we verhogen de sfeer door de tien mooiste foto’s van deze aantrekkelijke blondine aan jullie te presenteren. Beter kan de zaterdag niet beginnen, toch? Als je geen genoeg kunt krijgen van mooie dames dan zijn de foto’s van Jaimie Vaes ook een aanrader.

Wij presenteren dus met gepaste trots hieronder de mooiste foto’s van deze Hollandse blondine. Ons mooie land heeft wel meer prachtige dames rondlopen, hebben jullie de eerste beelden van de fotoshoot van de Boerinnenkalender al gezien? Gaby is meer een stadsmeid, maar dat maakt haar niet minder aantrekkelijk. Check hieronder haar heerlijke foto’s.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.