Monica Geuze
Saved Read later
Deel dit bericht

Monica Geuze in bikini zaagt jouw werkweek doormidden

Het is weer woensdag, dus de week kan weer doormidden worden gezaagd. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken, dus hebben we deze week Monica Geuze gevraagd of ze ons vandaag wilt vergezellen. De aantrekkelijke influencer is de beroerdste niet, en heeft meteen haar collectie bikini’s uit de kast getrokken om in te kunnen werken.

Presentatrice en influencer

Naast het feit dat de bloedmooie Monica een succes op internet is, is ze ook een lust voor het oog voor vele hardwerkende mensen. Zij weet wel hoe ze een echte arbeider moet motiveren om de zware tocht naar het weekend te volbrengen. Ze verzorgt vandaag het uitzicht voor jullie, onze helden. Dus leg die boormachine of muis maar even aan de kant, want na vandaag wordt het alleen maar beter.

De presentatrice zal binnenkort te zien zijn terwijl ze de presentatie van tv-programma The Bachelorette voor haar rekening neemt. Berichten van vandaag bevestigen dat Monica exclusief aan de slag gaat voor streamingdienst Videoland. Ze heeft het er maar druk mee, gelukkig heeft ze tijd genoeg om ons te helpen met het doormidden zagen van de werkweek. In de pauze kunnen we dan even afkoelen met Gaby Blaaser.

Bekijk ook:
Geld verdienen met TikTok kun je leren!

Monica Geuze zaagt de week doormidden

De aantrekkelijke presentatrice/influencer heeft maar liefst 1,3 miljoen volgers op Instagram. Met zo’n lieftallige uitstraling wordt ze ongetwijfeld vaker uitgenodigd om de boel te motiveren. Bij ons werkt het in ieder geval, want dankzij haar hulp is het alweer bijna donderdag, en gaan we dus richting het weekend! Ze ziet er fantastisch uit in bikini, maar ze ziet er overigens ook prima uit in een rokje hoor.

Wij kunnen er weer even tegenaan dankzij deze heerlijke meid. We hebben een reeks prachtige foto’s van Monica samengesteld die we graag met jullie delen, want noeste arbeid verdient nu eenmaal een beloning. Dus pak die zaag er maar weer bij, en zet deze samen met de prachtige Monica Geuze maar in de week, want voordat je het weet kunnen we het weekend vieren, misschien wil Jaimie Vaes dan met ons proosten!

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.