Yolanthe Cabau
Saved Read later
Deel dit bericht

Internationale vrouwendag: 11 x powervrouwen Kim Feenstra en Yolanthe Cabau

Vandaag op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Op deze dag wordt de powervrouw in het zonnetje gezet, en daar hebben we er veel van in Nederland. Vandaag zetten we Kim Feenstra en Yolanthe Cabau in het zonnetje, maar niet alleen maar omdat ze er beeldschoon uit zien. Ze zetten zichzelf belangeloos in voor een aantal goede doelen die een verschil maken. Op deze dag verdienen ze daarom wat extra aandacht.

Kim Feenstra (Kinderen van de Staat)

Kim Feenstra is een internationaal topmodel, moeder, een echte powervrouw die zich inzet voor dieren, vrouwen, en kinderen. Ze maakte vorig jaar nog de documentaire ‘Kinderen van de Staat’ om de schrijnende situaties binnen jeugdzorg aan de kaak te stellen. Ze zet zichzelf belangeloos in voor het welzijn van kinderen, en is ook verbonden aan Stichting Dierenhulp en WNF.

Het model won in 2007 Holland’s Next Top Model, en heeft sindsdien een florerende carrière voor en achter de camera. Ze maakt gebruik van haar bekendheid om aandacht te vragen voor haar inzet voor goede doelen. Ze werkt al jaren samen met mannenblad FHM om op een sexy manier vrouwen een stem van zelfverzekerdheid en kracht te geven. De knappe en slimme makelaar Robin Hamersteen is hier een goed voorbeeld van. Wat ons betreft is Kim een echte powervrouw.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Yolanthe Cabau (Free A Girl)

We kennen de knappe Yolanthe Cabau als de aantrekkelijke actrice en presentatrice, maar ze weet ook nog tijd vrij te maken om zich in te zetten voor goede doelen. Ze richtte in 2013 samen met Arjan Erkel de stichting ‘Stop Kindermisbruik’ op, dat tegenwoordig bekend is onder de naam ‘Free A Girl’. Deze stichting zet zich in voor slachtoffers van kindermisbruik, en sexuele exploitatie van kinderen.

Yolanthe Cabau gaat letterlijk alle grenzen over, want ze pakt seksuele uitbuiting van kinderen wereldwijd aan, daar valt mensenhandel ook onder Veel kinderen worden in andere landen verkocht en verhandeld als seksobject. Pedofielen in Nederland zijn ook niet veilig voor Yolanthe, want ze confronteert ze waar mogelijk. Ze zet zich ook in voor vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen, dus wat ons betreft is Yolanthe een echte powervrouw. We hebben 11 foto’s van deze twee heldinnen hieronder op een rijtje gezet.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.