Assassin's Creed Valhalla
Saved Read later
Deel dit bericht

Assassin’s Creed Valhalla is officieel aangekondigd

Het nieuwe spel in de Assassin's Creed reeks is officieel aangekondigd. Assassin's Creed: Valhalla plaats de speler in de schoenen van een Viking welke in naam van Odin op veroveringstocht gaat. De eerste trailer is beschikbaar en Ubisoft heeft enkele details over het spel naar buiten gebracht. Dit is wat je moet weten over het nieuwe spel.

Assassin’s Creed Valhalla’s verhaal

De Assassin's Creed serie springt van de ene naar het andere moment in de geschiedenis. Met Valhalla komt men terecht in de tijd van de Viking invasie van Engeland. Dit is om en nabij het einde van de achtste eeuw. Engeland bestond toen nog uit kleinere koninkrijken zoals Wessex en Mercia.

De speler zal de controle nemen over Eivor een Viking plunderaar welke excursies leid naar Engeland om te plunderen natuurlijk! De voornaamste tegenstander is Aelfred the Great, Koning van Wessex welke het Anglo-Saxon verzet leid tegen de Vikingen.

Bekijk ook:
Alle online goksites van Nederland vind je op Sportgokken.eu

Speel als man of vrouw

Assassin's Creed Valhalla is officieel aangekondigd 13

Het spel gebruikt RPG-elementen uit oudere spellen uit de reeks zoals Assassin's Creed Odyssey. De speler heeft de optie om van Eivor een man of vrouw te maken. Ook kleding en tatoeages zijn er om tussen te kiezen.

De speler kan gebruik maken van verschillende wapens zoals:

  • Zwaarden
  • Bogen
  • Bijlen

Valhalla zal zich in een open-wereld afspelen en naast vechten kan de speler ook vissen, jagen en poëtische gevechten leveren.

Gevechten en het bouwen van nederzettingen

De Vikingen staan bekend als geweldige vechters, ze zijn echter ook goed in handelen en ontdekkingsreizen maken. In Valhalla komt dit tot uiting in de mogelijkheid tot het bouwen van nederzettingen. De nederzettingen zijn te verbeteren, dit om bijvoorbeeld bonussen te krijgen voor de troepen door het bouwen van bijvoorbeeld een barak.

Als leider van een nederzetting zal Eivor de mogelijkheid hebben om problemen ook diplomatiek op te lossen. Onderhandelen en het smeden van allianties is een optie.

Bekijk ook:
Wat is er zo speciaal aan een casino zonder registratie?

Co-op modus

In Valhalla kunnen spelers huurlingen maken en deze delen met andere spelers. Deze huurlingen kun je naar je vrienden sturen om te helpen met hun veroveringen en je kunt ze natuurlijk ook zelf ontvangen van andere spelers.

Release, platform en pre-order

Valhalla zal ergens aan het einde van het jaar uitkomen. Het spel zal speelbaar zijn op de:

  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • Xbox Series X
  • Xbox One
  • PC
  • Google Stadia

Als je het spel op de PC wil kun je nu een pre-order plaatsen bij de Epic of Ubisoft winkels. Spelers op de consoles kunnen een pre-order in fysieke vorm kopen bij Ubisoft winkels.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.