alex soze
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is Alex Soze: van shockvlogger tot BN’er

Tegenwoordig hebben we allemaal gehoord van Alex Soze, de shockvlogger die er een sport van heeft gemaakt om zoveel mogelijk politieagenten het bloed onder de nagels vandaan te trekken. Maar wie is Alex Soze eigenlijk? En hoe komt hij aan zijn geld? We zochten het voor jullie uit.

Alex Soze op YouTube

De door steroïden opgepompte Alex kreeg landelijke bekendheid toen hij in de Aldi een supermarktmedewerker kleineerde toen deze aan Soze vroeg of hij een mondkapje op wilde zetten. Het filmpje ging viral op internet en dat beviel de energieke Alex zo goed dat hij besloot om er een verdienmodel van te maken. De vele abonnees op zijn YouTube kanaal smullen van zijn asociale en luidruchtige gedrag.

Alex Soze heeft een hekel aan autoriteit, en dat laat hij duidelijk merken door schijt te hebben aan alle regels. Zo ging hij tijdens de avondklok expres na 21:00 de straat op om de confrontatie met de politie te zoeken. Vele boetes later is Soze nog steeds erg gemotiveerd om de heren van het politiekantoor het leven zuur te maken. Dat lukt hem aardig. Hij vlogt zijn treiterige gedrag, en zijn fanbase groeit met de dag.

Alles kan kapot, behalve Alex

Inmiddels heeft Alex Soze 37,3K abonnees op YouTube en 140K volgers op Instagram. Zijn quote ‘alles kan kapot, behalve Alex' is inmiddels legendarisch en hij verdient een flinke opgepompte boterham door shirtjes en andere merchandise te verkopen met deze tekst erop. De beroeps-kwelgeest heeft inmiddels een flink strafblad en mocht nog niet zo lang geleden logeren in een staatshotel. Hij was hier niet van onder de indruk en begon na zijn vrijlating meteen verder te vloggen.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Gisteren bewees Alex wederom dat hij een bloedhekel aan de politie heeft. In Groningen ging hij helemaal los op een agent nadat deze pepperspray in zijn ogen had gespoten. Hij beukte de agent tegen de grond en trapte hem nog even een paar keer goed na. De andere agent besloot hierop om de opgefokte Alex te taseren. Nadat hij snel ter aarde viel stond hij weer op en ging ervandoor.

Bekijk hieronder de bizarre beelden:

Alex Soze is een bekende vlogger

Inmiddels is sportschool Alex een bekende verschijning op internet. Zijn vele fans vinden het geweldig als hij weer eens een politieagent op het randje van waanzin weet te brengen. Hij mag zichzelf, hoe discutabel het ook mag klinken, nu een bekende vlogger noemen. Hij zat onlangs nog naast Andy van der Meijde in zijn programma Bij Andy in de auto.

Bekijk ook:
Dit zijn de engste plekken op aarde

Hoe het nu met Alex Soze gaat weten we niet, maar we vermoeden dat het niet lang duurt voordat we weer wat van hem te horen en te zien krijgen. Waarschijnlijk is hij nog aan het sidderen van de 50.000 volt die door zijn opgepompte lichaam werd gejaagd. De roemruchte Alex heeft in ieder geval de aandacht waar hij al die boetes zijn best voor heeft gedaan.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.