in ,

Waarom je Space Force gezien moet hebben

Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige nieuwe militaire branche van president Donald Trump

Er is een nieuwe toffe serie uit op Netflix: Space Force. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige nieuwe militaire branche van president Donald Trump. Steve Carell (bekend van The Office) zag hier samen met Greg Daniel een idee in voor een nieuwe politieke comedy serie.

Space Force gaat over Mark R. Naird (gespeeld door Carell), een piloot die droomt van een baan bij de Air Force. De plannen worden echter gewijzigd als hij de kans aangeboden krijgt om de nieuwe zesde militaire branche Space Force, te gaan runnen. Hoewel hij eerst sceptisch is gaat hij uiteindelijk toch de uitdaging aan. Mark verhuist met zijn familie naar een afgelegen legerbasis in Colorado en hij krijgt de taak om zo snel mogelijk Amerikanen opnieuw op de maan te krijgen. Uiteraard met het doel om zo te domineren over de rest van de landen die ook astronauten op de maan proberen te krijgen.

Bekijk ook:
Waarom is er zoveel ophef over 'The Crown' op Netflix?

Verwacht van Space Force niet het soort comedy waarvan je over de grond rolt van het lachen. Het is wat subtieler in zijn humor, maar absoluut vermakelijk om te kijken.

Er zitten fantastische steken onder water in naar Donald Trump, al wordt deze nooit bij naam genoemd. De president staat in de serie bekend als POTUS. Als je een beetje op de hoogte bent van de huidige ontwikkelingen in de ruimtevaart zal je de inside jokes zeker kunnen waarderen.

Al met al is Space Force zeker de moeite van het kijken waard. Maar als je iets in dezelfde trant als The Office verwacht moeten we je helaas teleurstellen. Want alhoewel het zich allebei in een workspace afspeelt zijn het twee totaal verschillende series.

Ga jij Space Force kijken?

Veteran

Geschreven door Inge

AuteurTrendwatcher

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is de succesvolste man van Tinder

veronica inside na de zomer

Veronica Inside alsnog door met bekend trio na de zomer