in ,

NiceNice

Via dit nieuwe platform kun je vanaf vandaag livestream concerten bijwonen

Het begon met een oproep van Tim Hofman

Deze tijden brengen inspirerende nieuwe inzichten omtrent creativiteit en de culturele sector. Nu het vrijwel zeker is dat vele artiesten voorlopig niet kunnen optreden, zijn er andere manieren om alsnog deze helden te supporten. Tim Hofman, bekend van vele programma’s, kwam met een oproep op Twitter “Ik zou best geld willen betalen om via livestream naar een concert te kunnen kijken”. Zo gezegd zo gedaan, iemand ging op de oproep in en bouwde in no-time en platform voor deze service. Hoe vet! Jij kunt daar nu bij zijn.

Waar het begon

De tweet van Tim Hofman:

Hierop volgde deze reactie:

En toen…..

Hometour events

Hometour events is er een nieuw platform in het leven geroepen waarbij je voor een kleine bedrag binnenkort live artiesten kunt streamen. Je kunt via Hometour kaarten kopen en dit geeft de mogelijkheid om in deze gekke tijd toch de cultuursector te steunen. Zo hoef je je favoriete artiesten niet meer te missen!

Bekijk ook:
Top 3 online casino games om te spelen tijdens de lockdown of vrije tijd

13 mei Akwasi live

De eerste show is…. tromgeroffel… al op 13 mei 2020 om 20:00 tot 21:30! Je kunt voor maar tien euro via deze link eenvoudig tickets scoren. Akwasi biedt voor een exclusief publiek de eerste grote live-stream show aan. Zo kun je de nieuwste tracks van de plaat ‘Sankofa’ horen en dat vanuit Bitterzoet in Amsterdam.

Niet helemaal jouw ding? Niet getreurd. Er komen nog een hoop gave en leuke artiesten dit platform binnengewandeld dus hou de website goed in de gaten. Support each other! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.