Saved Read later
Deel dit bericht

Sylvana IJsselmuiden imiteert Kees Flodder op verleidelijke Instagram-foto

Oh buurman, wat doet u nu?’ waren de iconische woorden van Kees Flodder (Tatjana Simic) toen ze een onderonsje met de buurman had in het chique Zonnedael. De beeldschone actrice en presentatrice Sylvana IJsselmuiden kroop in de rol van de sexy Kees, en dat levert heerlijke beelden op.

Kees Flodder

De actrice wordt op Instagram door haar volgers vaak vergeleken met Kees Flodder, de sexy dochter van de asociale familie dat in het chique Zonnedael de boel op stelten zette. Actrice en model Tatjana Simic wist deze rol op een geniale manier te vertolken en heeft zich daarmee onsterfelijk gemaakt als de sexbom uit de film en serie Flodder. Maar we moeten toegeven dat Sylvana dit prima weet te imiteren.

Sylvana IJsselmuiden vindt het een eer om vergeleken te worden met de sexy Flodder-ster, want het was één van de best bekeken film en series uit de jaren 90. Het feit dat haar volgers haar vergelijken met het asociale en hoerige type uit de serie vind ze zelf geen probleem, ze kan er juist om lachen en besloot daarom een foto op Instgram te plaatsen waarop ze als twee druppels water lijkt op Kees Flodder.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Sylvana IJsselmuiden als Flodder dochter op Instagram

Het is echter niet de eerste keer dat de actrice zichzelf op Instagram profileert als de Flodder dochter. Ze plaatste eerder al een bewerkte video op haar account, deze was door een volger gemaakt met deep fake technologie. Op de video zien we het lichaam van Kees Flodder waar het gezicht van Sylvana op is gemonteerd. Ze kon er wel om lachen en plaatste de video op haar account.

Nu doet ze het dus dunnetjes over door een foto te plaatsen waarop ze in de rol van Kees Flodder kruipt. We zien haar in een sexy outfit met een lage decolleté in de Chevrolet Caprice van broer Johnny zitten. Als we niet beter zouden weten dan zouden we zeggen dat Tatjana daar op de achterbank zit. Hoe dan ook, ze zijn beiden een cadeautje voor onze ogen en daarom genieten we met volle teugen van het royale uitzicht wat Sylvana ons te bieden heeft. Enjoy.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.