Dé techgadget van dit moment 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dé techgadget van dit moment

Technologie staat voor alles, een cliché wat wel ontzettend waar is. We zijn tegenwoordig altijd en overal online, kunnen bankieren waar we willen en van elk grappig voorval wat ons overkomt een foto maken. De grote spelers in de techsector spelen hier dan ook maar al te graag op in, ze ontwikkelen de ene na de andere gadget. Van een nieuwe tablet, smartwatch tot de oude en vertrouwde desktop. Elke item krijgt steeds een nieuwe upgrade. En dan hebben we het nog geen eens over de aangrenzende innovaties gehad zoals het aanzetten van je verwarming op afstand en het bedienen van je tv via je smartphone. Allerlei zaken waar wij ons soms toch nog over kunnen verbazen.

Een nadeel van al deze innovaties? Dat is toch wel dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. We zijn net gewend aan het ene apparaat, maar dan staat zijn opvolger alweer klaar. Dus dan ontstaat ook wel eens het dilemma; moeten we in deze noviteit investeren of kunnen we het laten gaan? Wij hebben de nieuwste ontwikkelingen voor jou die komend najaar te gebeuren staan doorgenomen en hebben de absolute nummer één geselecteerd. Je kunt je geld maar één keer uitgeven tenslotte.

Bekijk ook:
8 krachtige powerbanks uitgelicht

Tromgeroffel….

En welke gadget dit najaar bóven aan ons verlanglijstje staat? Een smartphone uit de nieuwe iPhone 14 serie. Want als er één merk is waarbij we denken; kan het nog beter? Dan is het wel Apple. Ook na het overlijden van grondlegger Steve Jobs zijn zij doorgegaan met het ontwikkelen van de beste en mooiste staaltjes technologie. Iedere keer verrassen en verbazen ze ons weer. Zo ook met de nieuwe iPhone 14 serie. Zowel qua functionaliteiten als technische kenmerken is het een ware verbetering ten opzichte van de iPhone 13.

Zo is de camera véle malen beter, het scherm van een hogere resolutie en is er een satellietfunctie in de telefoon ingebouwd. Deze laatste zorgt ervoor dat je altijd en overal bereikbaar bent, ook wanneer het vertrouwde netwerk het af laat weten. De release bestaat uit een serie van 4 iPhones, twee Pro Max varianten en twee ‘gewone’ Pro varianten. De kleinere en daarmee voordeligere versie zoals we die kennen van de 13 serie is er niet maar daarvoor is er wel een voordeligere Pro versie teruggekomen.

Bekijk ook:
Gamen als een pro? Dit zijn de beste gamemuizen van dit moment

Kortom, ons hart gaat sneller kloppen wanneer wij deze nieuwe gadget zien. Wanneer we naar de verbeteringen ten opzichte van de vorige versie kijken dan vinden wij dit de investering meer dan waard. Een smartphone is immers ook wel de basis van alle technologische apparaten. Je gebruikt hem om de rest mee aan te sturen en te bedienen. Wanneer deze niet van goede kwaliteit is, heb je een ergernis die je nog jaren achtervolgd aangezien je waarschijnlijk de komende vijf jaar verbonden zit aan je nieuwe smartphone. Daarom; mocht je financiële ruimte hebben, ga dan dit jaar voor de aanschaf van een iPhone 14 Pro (max!) en je zit de komende jaren goed!

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.