Saved Read later
Deel dit bericht

Sinterklaascadeaus onder de 20 euro waar elk kind vrolijk van wordt

Sinterklaas is weer met zijn kleurrijke aanhangers onderweg naar ons land om uitzinnige kinderen te voorzien van snoepgoed en cadeautjes. De recessie hakt er bij onze bebaarde kindervriend ook goed in, dus hebben we besloten om hem een handje te helpen met het voordelig inkopen van zijn presentjes. Deze sinterklaascadeaus onder de 20 euro zullen hem zonder twijfel een hoop likes opleveren.

Sinterklaascadeaus onder de 20 euro

Het leven is al duur genoeg, dat weet de goedheiligman ook. De prijzen van grondstoffen voor pepernoten rijzen de pan uit, dus het smijten met snoepgoed begint een dure traditie te worden. Ook de Sint moet besparen, dus is het voor hem een uitkomst dat wij een lijstje hebben gemaakt waarop sinterklaascadeaus onder de 20 euro staan uitgestald. Ondanks het riante vermogen van Sinterklaas moet hij namelijk toch op de kleintjes letten.

Gelukkig werken de meeste pieten op vrijwillige basis, dus het traditionele schoentje zetten zal niet in gevaar komen, maar op Sinterklaasavond vieren we in Nederland voor de 700ste keer de verjaardag van Sinterklaas en dan mag er best worden uitgepakt. Het liefste zo voordelig mogelijk, want het paard moet ook nog eten. De onderstaande cadeaus zullen zeker bijdragen aan financiële feestvreugde tijdens deze donkere dagen.

Sinterklaascadeaus onder de 20 euro tips

LEGO Star Wars Baby Yoda & Mandalorian

LEGO is van alle tijden, dus ook deze unieke set zal zeker in de smaak vallen bij de kinderen. Volwassen fans van Star Wars mogen dit ook best op hun verlanglijstje zetten hoor, want hele generaties groeiden op met LEGO en Star Wars. Deze LEGO Star Wars Baby Yoda & Mandalorian heb je voor Sinterklaas in huis voor nog geen twee tientjes.

Klik hier om deze unieke set te bestellen.

LEGO BrickHeadz Star Wars De Mandalorian & Baby Yoda - 75317

★★★★★
32,95
Bijgewerkt op 11 april 2024 20:25

LEGO Duplo

De kleine fans van LEGO kunnen alvast oefenen met deze Duplo set van 65 onderdelen. De bouwstenen worden in een handige opbergdoos geleverd, zodat moeder of vader het makkelijk op kan bergen. Deze set zit vol met kleurrijke onderdelen, zoals mensfiguren, een auto met bewegende wielen en stenen met cijfers. Dit veelzijdige LEGO Duplo sinterklaascadeau onder de 20 euro is zijn geld meer dan waard.

Klik hier om dit cadeau te bestellen.

LEGO DUPLO Opbergdoos - 10913

★★★★★
22,49
Bijgewerkt op 11 april 2024 20:25

NERF Blaster

Maak je klaar voor de strijd wanneer Sinterklaas is geweest, want met deze NERF Blaster ga je de oorlog met je broertje, zusje of je ouders aan. Het is dus het leukste als je meerdere blasters koopt. Er gaan 6 darts in de draaiende trommel, dus je kunt een salvo afvuren waar elke soldaat een puntje aan kan zuigen. Je kunt tot 27 meter ver schieten, dus zelfs de Pieten op het dak zijn niet veilig.

Klik hier om deze gave blaster te bestellen.

NERF Ultra Two - Blaster

★★★★★
19,50
Bijgewerkt op 11 april 2024 20:25

Houten theeservies

Niet alleen volwassen dames, maar ook kleine meisjes kunnen een hightea wel waarderen. Met dit houten theeservies komt niemand meer te laat voor een kopje thee. Nodig vooral papa uit en zeg erbij dat de dresscode ‘Frozen’ is. Het servies kan niet kapot worden gegooid als er een meningsverschil ontstaat over het laatste koekje, dus erg duurzaam. Misschien wil Sinterklaas ook wel aanschuiven bij een theekransje.

Klik hier om dit theeservies te bestellen.

Little Dutch Houten Theeservies

★★★★★
22,49
Bijgewerkt op 11 april 2024 20:25

Harry Potter lunchset

Waan je in de magische wereld van Harry Potter tijdens het eten van een bammetje met heksenkaas tijdens de pauze. Deze lunchset van Harry Potter bevat een broodbakje en een drinkbeker en is uitermate geschikt om mee te geven aan je kind, maar ook vader zal de blits op zijn werk maken met deze unieke set. Hij zal zonder twijfel de enige zijn die hem heeft. Deze mag niet ontbreken op het verlanglijstje met sinterklaascadeaus onder de 20 euro.

Klik hier om deze magische lunchset te bestellen

The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)

★★★★★
16,29
Bijgewerkt op 11 april 2024 20:25

The Floor is Lava Actiespel

Een spelletje spelen op Sinterklaasavond is altijd gezellig. Met dit spel tover je de vloer in huis om tot lava, en zie dan maar eens te overleven. Je kunt dit spel uiteraard ook op andere plaatsen spelen, zoals bij oma thuis of op de parkeerplaats van de supermarkt. Wie blijft er als laatste over en wie sterft een gruwelijke en verhitte dood? The Floor is Lava is een spel voor jong en oud én is uniek tussen het rijtje met goedkope sinterklaascadeaus onder de 20 euro.

Klik hier om dit hete spel te kopen.

Silvergear Retro Game Console - Spelcomputer voor Kinderen - Sint Rood

★★★★★
19,98
Bijgewerkt op 11 april 2024 20:25

Retro Game Console

Sinterklaas kent deze Retro Game Console misschien nog van vroeger. In dit geval zitten er maar liefst 240 games in de console verwerkt, dus dan ben je de hele Sinterklaasavond onder de pannen. Van actie tot racen en puzzelen, deze console heeft voor iedereen wel een game. Deze Retro Game Console is compact en werkt op batterijen. Dit cadeau is laag geprijsd en ideaal om mee te nemen voor wat rust in de auto. Deze mag niet ontbreken in het lijstje met sinterklaascadeaus onder de 20 euro.

Klik hier om deze Game Console te kopen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

790

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.