Rosie Moore
Saved Read later
Deel dit bericht

Rosie Moore is de knapste wetenschapster ter wereld

Als we aan een wetenschapper denken dan zien we al snel een geitenwollensokkentype in een witte jas voor ons. Dat is vanaf nu verleden tijd, want wij hebben de knapste wetenschapster ter wereld gevonden. Rosie Moore heeft maar liefst 57.900 volgers op Instagram, en dat is niet alleen maar omdat ze duikt naar zeeschildpadden. Wij maken graag even kennis met deze slimme beauty.

De knapste wetenschapster ter wereld

Rosie Moore weet de wereld van de wetenschap prima te combineren met modellenwerk. Op het ene moment staat ze tot haar navel in de modder, en op het andere moment wordt ze gefotografeerd op een chique evenement. De knappe blondine is 26 jaar en heeft een succesvolle carrière in de wetenschap. Ze is ook een model, twee werelden die je niet zo snel bij elkaar ziet.

Als mensen haar ontmoeten op een evenement verwachten ze vaak niet dat Rosie ook nog de brains bij haar beauty heeft. “Veel mensen verwachten vaak dat modellen dom zijn, als ze erachter komen dat je ook een wetenschapper bent dan gaan ze plotseling heel anders met je om” aldus Rosie. Wij vinden haar inderdaad slim én sexy, het beste van beide werelden dus.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Rosie Moore heeft de juiste formule voor Instagram

Ze wordt nu al de knapste wetenschapper ter wereld genoemd. Het volgersaantal op haar Instagram-account gaat door het dak. De mooie wetenschapster is mateloos populair op social media, en dat zien we terug aan haar hoeveelheid fans. Wij vinden haar ook prachtig, en dragen op deze manier graag bij aan haar populariteit.

Als we op haar Instagram-account kijken dan zien we een prachtige dame die het niet erg vindt om haar handen vuil te maken. Wij hebben in ieder geval de tijd genomen om een paar mooie foto’s van deze slimme blondine op een rijtje te zetten. Dus als jij nog niet geïnteresseerd was in wetenschap, dan is Rosie een goede reden om eens in de boeken te duiken.

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.