lang leve de liefde
Saved Read later
Deel dit bericht

Raimond uit Lang leve de Liefde laat zien hoe goed hij kan twerken

In Lang leve de Liefde worden twee stellen voor 24 uur met elkaar opgesloten in een villa. Dat leidt soms tot leuke en hilarische situaties. In andere gevallen is de haat en walging voelbaar. In dit geval zien we Raimond en Elle. We zien vooral Raimond van zijn beste (achter)kant.

Raimond en Elle doen een potje Twerkpong

Raimond is een apart figuur. Hij nam dozen vol met lego mee naar de villa van Lang leve de Liefde, maar dat was nog niet alles. Hij gaf een powerpoint presentatie en bouwde, samen met zijn date Elle, een huis van Lego. Maar het leukste gedeelte van de avond moest nog komen. Hij en Elle deden een potje twerkpong, wij wisten niet dat het bestaat.

De bedoeling is dat je een riem met een doosje met pingpongballen op je rug bindt, op de hoogte van je achterwerk. En dan is het een kwestie van twerken. De vrolijke Raimond twerkt erop los, en kan rekenen op hilarische reacties van de kijkers van het programma. De tweets zijn er niet mals om, maar dat zal Raimond geen ene moer uitmaken. Bekijk de beelden hieronder:

Bekijk ook:
Voordelen van lezen: daarom moeten we meer boeken lezen

Reacties van kijkers op Lang leve de Liefde.

Raimond heeft het vooral veel over zichzelf en voelt zich een echte brickmaster. Hij heeft bakken vol met Lego meegenomen om dat te bewijzen aan zijn date. De reacties van kijkers op deze aflevering van Lang leve de Liefde zijn hilarisch.

We hebben een aantal reacties verzameld en hieronder op een rijtje gezet. We wensen Raimond uiteraard ondanks alles het beste van de wereld en misschien zien we hem ooit nog een keer op tv, maar dan in een aflevering van Lego Masters.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.