lang leve de liefde jan2
Saved Read later
Deel dit bericht

Jan uit Lang leve de Liefde is op seksueel gebied nog niet uit geëxperimenteerd

In de villa van Lang leve de Liefde worden veel intieme gesprekken gevoerd. Je moet elkaar toch leren kennen! Maar Jan schijnt nog niet helemaal over zijn overleden vrouw heen te zijn, en deelt dit veelvuldig met zijn date. Hij noemt hierbij de experimenten die hij met haar heeft gedaan op seksueel gebied.

Seks wordt beter naarmate je ouder wordt

Terwijl ze in de villa van Lang leve de Liefde kaartjes uit de bak trekken, en elkaar antwoord geven op de vragen die daaruit voortkomen, begint Jan wederom over Car, zijn overleden vrouw. Hij vertelt zijn date dat hij op seksueel gebied heel veel heeft geleerd van vrouwen en is het eens met de stelling dat seks beter wordt naarmate je ouder wordt.

Hij benoemd ook de seksuele experimenten die hij met zijn vrouw heeft uitgevoerd. Het is niet de eerste keer tijdens de 24 uur dat ze met elkaar zitten opgesloten in de villa dat hij over Car begint. Jan is klaarblijkelijk misschien toch niet toe aan een nieuwe relatie.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

lang leve de liefde jan2

Triest tintje in Lang leve de Liefde

Zijn date hoort het allemaal geduldig aan, maar het is wel pijnlijk om te zien dat ze eigenlijk helemaal niet zit te wachten op deze informatie. Jan blijft maar over zijn overleden vrouw praten, iets wat een triest tintje geeft aan deze aflevering van Lang leve de Liefde.

Misschien moet Jan eerst de dood van zijn vrouw een plekje geven voordat hij aan een nieuwe relatie begint, maar dat is uiteraard zijn eigen keuze. Bekijk de beelden hieronder:

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.