Saved Read later
Deel dit bericht

Dit bizarre bedrag betaal je voor een optreden van Suzan en Freek per half uur

We horen muziekduo Suzan en Freek regelmatig voorbijkomen in de hitlijsten, want dit liefdeskoppel/zangkoppel heeft het gemaakt in de Nederlandse muziekindustrie. Het succesvolle zangduo uit de Achterhoek hoort dagelijks de kassa rinkelen, en terecht, want ze staan aan de top. Maar wat kost een half uurtje Suzan en Freek? Wij zochten het uit.

Nederland’s favoriete zangduo

Nu Nick en Simon uit elkaar zijn staan alle muzikale deuren voor Suzan en Freek open. Ze staan samen op, gaan samen slapen, en staan samen voor een miljoenenpubliek die wegzwijmelen bij hun zoetsappige muziek. Ondertussen kust Freek van Suzan Suzan van Freek want ze zijn niet te stoppen en dat mag ons hele kikkerlandje weten. Dit dynamische duo bestormt de hitlijsten nog harder dan Poetin doet met zijn offensief in Oekraïne.

Ze braken door met het nummer Als het avond is in 2018. De twee kennen elkaar sinds de middelbare school en zijn jeugdliefdes. Suzan Stortelder (1992) en Freek Rikkerink (1993) begonnen als hobby met zingen, maar ze werden al snel bekend met hun muziek en wisten de harten van menig Nederlander te stelen. Ondertussen groeide de liefde voor elkaar ook, wat hun chemie alleen maar versterkte, wat je hoort in hun muziek.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Dit kost een optreden van Suzan en Freek per half uur

Na hun doorbraak met het bovengenoemde nummer werkten ze aan een album, dat in 2019 uitkwam. Dit werd meteen een groot succes, waarna de namen Suzan en Freek gevestigde namen in de hedendaagse Nederlandse muziekindustrie werden. in 2020 waren de loverbirds te zien in het programma Beste Zangers, en zijn ze vaste artiesten van De Vrienden van Amstel Live als onderdeel van de Streamers.

Als je dit koppel op je verjaardag of partijtje wil hebben dan moet je daar maar liefst 13.500 euro voor neertellen. Het is nog maar de vraag of ze tijd hebben om bij jou in de achtertuin te komen zingen want hun agenda zit stampvol. Ze verkopen zonder moeite Ziggo Dome uit en ze mochten terugkijken op een uitverkochte clubtour. Als je 13K in een oude sok hebt liggen dan kan je beter nu al reserveren, want Suzan en Freek zijn momenteel twee erg gewilde namen op elk feestje.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.