Nick en Simon uit elkaar
Saved Read later
Deel dit bericht

Breuk bevestigd: Nick en Simon gaan uit elkaar

Voor de die hard fans is het nieuws een grote schok. Voor degene die de berichtgeving van juicechannels al langer volgde, is het slechts een bevestiging. Het bekende zangduo Nick Schilder en Simon Keizer – beter bekend als Nick & Simon –  gaat officieel uit elkaar.

Dit hebben de twee heren vorige week bekend gemaakt via hun eigen website. Nog vóór de officiële bekendmaking speculeerde mediawereld er volop op los. Wat is nu de échte reden van de breuk tussen het Volendamse duo?

Geruchten

Never change a winning team. Na meer dan 15 jaar besluiten Nick en Simon de stekker uit hun samenwerking te trekken en lijkt een tijdperk te worden afgesloten. Dit tot groot verdriet van vele fans en liefhebbers. Hits als Rosanne en Steeds Weer zijn je vast niet ontgaan en de heren stonden dan ook meerdere malen bovenaan de hitlijsten.

Na succesvolle concerten en veelbekeken televisieprogramma’s zijn de heren niet meer weg te denken in de Nederlandse pophistorie.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Toch geven zowel Nick als Simon aan klaar te zijn voor vernieuwing, en is het imperium aan het wankelen gebracht. Vorige maand kwam het management van de Volendammers naar buiten met een kort– en lichtelijk geheimzinnig – statement.

Hierin werd bevestigd dat de heren plannen hebben voor solocarrières en er bewust voor kiezen voortaan hun eigen weg te gaan. Zonder enige vorm van ruzie of misgunnen zouden de twee uit elkaar gaan. Maar de juicechannels? Die beweren iets anders.

De waarheid

De geruchten van een breuk werden al vrij snel opgevolgd door nieuwe geruchten. En deze geruchten betreffen geen vermeende plannen voor solocarrières. Zo zou Simon veelvoudig vreemdgaan en heeft Nick daar zo onderhand tabak van.

Naar aanleiding van deze berichten hebben juicechannels ontdekt dat Nick het Instagram-account van Simon heeft unfollowed. Natuurlijk worden hiermee de geruchten niet bevestigd, maar het levert wel vraagtekens op. Is er tóch meer aan de hand tussen de zangers?

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

Nick en Simon klappen uit de school

Beide zangers zijn op maandagavond 29 augustus te gast bij het talkshowprogramma van Eva Jinek, waarin de heren slechts eenmalig hun verhaal doen over de breuk. Of de geruchten tijdens deze late uurtjes bevestigd gaan worden, dat blijft – voorlopig – bij speculeren. Wat denk jij?

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.