Saved Read later
Deel dit bericht

(video) Monique Westenberg gaat helemaal los in Portugese strandtent

Monique Westenberg was de realiteit he-le-maal zat en besloot om even flink wat bossen bloemen buiten te zetten in het zonnige Portugal. Letterlijk alle remmen gingen los bij de (ex)lover van André Hazes. Zo hebben we haar nog nooit gezien. Het mag duidelijk zijn dat Monique alle negatieve aandacht zat is en haar trossen flink los gooit.

Feesten als een beest in Portugal

De trip naar het land was een ‘meidentrip' dat in het teken staat van mindfulness en innerlijke rust. De vier-daagse masterclass om ‘gelukkiger' te zijn omvat dus blijkbaar het naar binnen gieten van zoveel mogelijk wijn, en dansen alsof je leven er vanaf hangt. Tja, als het helpt, waarom niet? Ze vermaakt zich zo te zien prima op haar meidentrip. Ze laat haar vele volgers in ieder geval meegenieten van het geheel.

We zien Rachel Hazes niet op de video, die zit zich waarschijnlijk te verbijten dat de moeder van haar kleinzoon de randen van het toelaatbare opzoekt in de Portugese strandtent. Beach Club Vilamoura (zo heet de strandtent) heeft er geen moeite mee, zij zagen vooral een groep vrolijke dames die voor omzet hebben gezorgd. We hebben de bewuste video onder dit artikel geplaatst.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Monique Westenberg in Portugese strandtent

De blonde Monique is helemaal klaar met ‘al dat gedoe' in haar leven, en heeft dus samen met een mental coach een reis naar Portugal gemaakt. We zien haar echter niet in een rustige setting mediteren. Haar innerlijke zelf wordt wel duidelijk naar buiten gegooid onder de discolichten van deze beachclub. Ze heeft er duidelijk plezier in, en trekt zich van niemand wat aan.

Gelijk heeft ze ook, mensen zullen altijd een mening hebben. Ze heeft in ieder geval de avond van haar leven. Of ze André Hazes die avond nog met een dubbele tong heeft gebeld weten we niet, maar het feestbeest zal de dag erop ongetwijfeld met een flinke kater aan haar mindfulness training zijn begonnen. De geest is uit de fles, dus we hopen snel nog meer te kunnen zien van deze vrolijke dame.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.