Rachel Hazes
Saved Read later
Deel dit bericht

Auto Rachel Hazes gesloopt tijdens afwezigheid

De familie Hazes houdt de gemoederen goed bezig de laatste tijd. Jullie kennen André Hazes jr misschien nog wel, dat is die zingende realityster die samen met Monique Westenberg hun leven aan de media verkoopt. Om dit koppel is een hoop te doen de laatste tijd, maar ook de moeder van André, Rachel Hazes, liet gisteren weer van zich horen. Ze kwam namelijk voor een nare verrassing te staan toen ze thuiskwam.

Rachel Hazes wordt onaangenaam verrast

Afgelopen zondag besloot Rachel om een gezellig avondje te gaan stappen. Maar toen ze weer thuis kwam moest ze twee keer kijken naar haar auto’s op de oprit. Deze waren namelijk beiden flink beschadigd. Dit deelt ze uiteraard zo snel mogelijk met haar volgers, dus heeft ze beelden van de auto’s gemaakt, en deze op social-media gezet. Of ze daarna pas de politie heeft gebeld is niet bekend, maar het zou ons niets verbazen.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Op de bewuste instagram-post staat te lezen dat ze uit voorzorg een taxi heeft gepakt. En terecht, als ze de auto had gepakt dan hadden we nu een ander bericht geschreven over de weduwe van de bekendste volkszanger van Nederland. Blijkbaar is de bestuurder die de auto’s van Rachel heeft geramd wel na een paar flessen wijn achter het stuur gekropen. Volgens Rachel is diegene vol op haar auto’s ingereden.

Rachel is met stomheid geslagen

Ze is in ieder geval blij dat iedereen ongedeerd is gebleven. Beter blikschade, dan imagoschade, zo zal ze hebben gedacht. Haar speciale dank gaat uit naar de politie, die zich blijkbaar uiterst waakzaam en dienstbaar hadden opgesteld. Ze is ook erg blij met haar buren, zo valt te lezen op haar instagram-account. De dure auto’s van Rachel, die ze hoogstwaarschijnlijk heeft gekocht door de naam ‘Hazes’ uit te melken, zullen dus naar de garage moeten.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Gelukkig heeft de taxichauffeur zijn brood weten te verdienen die avond. Er zijn dus mensen die wel fatsoenlijk auto kunnen rijden. Rachel heeft op dit moment wel andere zorgen aan haar pindakaasbruine hoofd. Ze is verwikkeld in een rechtszaak omtrent, hoe kan het ook anders, geld. Een gevolmachtigde zou geld van haar hebben gestolen toen ze geestelijk in de war was. Ook dochter Roxeanne is opgeroepen om te getuigen, maar zij weigert dit. Via een rechtszaak probeert Rachel dit geld terug te halen.

rachel Hazes 2.0

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.